2777
2789
عنوان

چرا من عشق رو پیدا نمیکم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 60 پست
والا

تو به طور ذاتی کیوتی ولی خودت نمیخوای کیوت باشی🤣🫠

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو به طور ذاتی کیوتی ولی خودت نمیخوای کیوت باشی🤣🫠

🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️

ارهههه🦹‍♀️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️ارهههه🦹‍♀️

🔪🔪🔪🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

اینکه عاشق نشدی دلیل بر این نمیشه عشق رو زیر سوال ببری ! هشق واقعیته ولی کمتر کسی عاشق میشه . بعضی ه ...

من نگفتم نیست و وجود نداره منظورم این بود 

آدما هر چیزیو باور کنن واقعی میشه عشق فقط اون اسم نیست تا از کسی خوشت بیاد بزاری یا بقول تو هورمونی منظورم این بود باور داشتن خیلی مهمه و اینکه میخاستم بگم که آدما افرادی که از نظر شخصیتی همخوانی بیشتری یه خودشون دارن جذبشون میشن بیشتر مواقع گاهیم تضاد اینه انسان خیلی پیچیده تر از این حرفاست کلن هیچ چیز ثبات کامل نداره

خب معلومه عشق باید پیدات کنهعاشقت بشه .عاشقت کنه .زمانش برسه خودش. میاد . فدات بشم عزیزم ..الهی ...

مرسی دورت بگردم من

ولی اون عاشقمه من انگار نمیتونم عشق. رو درک کنم

خاله هیچ وقت نتونستم مثل بقیه عاشق باشم یا دوست  داشته باشم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

مرسی دورت بگردم منولی اون عاشقمه من انگار نمیتونم عشق. رو درک کنمخاله هیچ وقت نتونستم مثل بقیه عاشق ...

به خالت رفتی حتما .

منم هنوز. درکی از عشق پیدا نکردم....

فک کنم اینطوری ادم کمتر  اسیب  میبینه

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

به خالت رفتی حتما .منم هنوز. درکی از عشق پیدا نکردم....فک کنم اینطوری ادم کمتر اسیب میبینه

دقیقا خاله 

حاضر نیستم دیوار های دور قلبم رو خراب کنم که صدمه ببینم

افرین عزیز دلم 😘😘

بوسسسسس

😘😘😘😘😘😘دختر سحرخیز خودمی😘😘😍

ارههه خاله ساعت ۵ و نیم بیدار شدم ❤️❤️🫠🫠

فدات بشم خیلیم عالی 🌹🌹🌹😍💖💖💖😘

خدا نکنه عشقم