2777
2789
عنوان

چرا من عشق رو پیدا نمیکم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 60 پست
میخوای لو برم نههه میخوای لو برم؟ 😂😐درخ میدم چون بچه بامزه ای بودی دوست داشتی قبول کن

منی هفت ساعت دارم فکر میکنم درخ چیه😂😂

بعد یه جوری گفتی چون بچه بامزه ای بودی احساس کردم داخل یه آزمون قبول شدم😂

بعد لو رفتن نداره که اسم من مرواریده

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

منی هفت ساعت دارم فکر میکنم درخ چیه😂😂بعد یه جوری گفتی چون بچه بامزه ای بودی احساس کردم داخل یه آزم ...

😂😂😂😂😂😂😂

واای خداا

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بود کسی زیاد مشتاق نبود و حمایت نکرد دیگه رفتالان هم بخوام شروع کنم زیر صفرم 😂شبا تا صبح بیدار ...

😂😂😂

من شاید تا صبح بیدارم اما واقعا روز ها نمیخوابم😂

اصلا نمیدونم چطوری زنده ام بزورم غذا میخورم

ولی مثلا بعد چند روز بدنم میگه زارت

و مثل سگ ساعت یازده شب میخوابم تا لنگ ظهر 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

😂😂😂من شاید تا صبح بیدارم اما واقعا روز ها نمیخوابم😂اصلا نمیدونم چطوری زنده ام بزورم غذا میخورمول ...

بهت اسمم رو گفتم در پیام ها 😂

واای منمممم، اصلاا اشتها ندارم 

اما نه خیلی روزها میخوابم، خیلیی

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

منی هفت ساعت دارم فکر میکنم درخ چیه😂😂بعد یه جوری گفتی چون بچه بامزه ای بودی احساس کردم داخل یه آزم ...

۹۹ درصد یا تک فرزندی یا تک دختر

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

هر چیزی ضدش را از درون خود می پروراند. نه عشق نه نفرت بلکه شفقت با خود و دیگران. این شفقت یعنی زندگی زیباشناسانه و اخلاقی.

ما باید عشق را یک ماده ی خام بدانیم برای زندگی. اگر نفرتِ درونی عشق را نبینیم (اینکه در پس اتفاق یا لحظه ای، یک آن عاشق حس کند که "معشوق هیچ وقت من را دوست نداشته"، نفرت با قدرت ظاهر می شود) ، بعد از یک ماه پس از ازدواج، تنهایی وجودی بیش از پیش فرامیگیردمان. زندگی خیلی اصالت دارد بر عشق

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

۹۹ درصد یا تک فرزندی یا تک دختر

یه خواهر برادر بزرگ دارم😂

هر چیزی ضدش را از درون خود می پروراند. نه عشق نه نفرت بلکه شفقت با خود و دیگران. این شفقت یعنی زندگی ...

بله بله صحیح ولی بنده ازدواج نکردم 

پس چرا انقد لوسی دختر غیر طبیعیه

چرا واقعا بنظرت لوسم؟😂

کل زندگیم اینو همه بهم گفتن

چرا واقعا بنظرت لوسم؟😂کل زندگیم اینو همه بهم گفتن

تو بتمنیییی🤝🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

تو بتمنیییی🤝🔪

والا