2777
2789
عنوان

پاگشا شدم خونه پدرم و مادرشوهری که برام عزاش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه براش مهم نیس با خانواده بی ابرو وصلت کرده.. براش مهمه شوهرش سرسفره کنارش نباشه

فکر نمیکنم خانوادش دقیقا اونجوری ک گفت باشن، شاید از عصبانیت اون صفت زشت روگفت و معنیش رو ب خوبی درک نکرده

فکر نمیکنم خانوادش دقیقا اونجوری ک گفت باشن، شاید از عصبانیت اون صفت زشت روگفت و معنیش رو ب خوبی درک ...

میگه هستن

کامنتاشو بخون

ظاهرا مادرشوهرش خرابه و اهل برنامه های کثیف

زندگیتون پر از عشق
اخه براش مهم نیس با خانواده بی ابرو وصلت کرده.. براش مهمه شوهرش سرسفره کنارش نباشه

عزیزم من دیگه ازدواجمو کردم رفته الان این خرف چه فایده ای داره ؟؟ما فقط دوست داشتن طرفو دیدیم مادربزرگش زن عمومه بابام گفت زر اضافه بزنه پا میزارم تو حلقش سر این حساب منو داد 

فکر نمیکنم خانوادش دقیقا اونجوری ک گفت باشن، شاید از عصبانیت اون صفت زشت روگفت و معنیش رو ب خوبی درک ...

نه عزیزم هستن یه مشت عیاش خوش گذرونه هیچی جز تیپ و گشت و گذار و لاس زدن و ارایش کردن و بگو بخند براشون مهم نیس 

شوهرم تقصیری نداشت گفت من نشستم تا نشستم امدن چیکار کنم خب

زارزار داری گریه میکنی و اون کجاست ؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

دقیقا میخواستم همینو بگم ولی با این تفاوت که شما که حتی یه سر سفره نشستن کنار شوهرت اینقدر اذیتت میک ...

عزیزم چون رسمه میفهمی تا یسال حداقل طرف با خانوادشه 

عزیزم ناراحت نباش به خدا ما هم سر این چیزا انقدر الکی حرص خوردیم آخرش چی شد؟ الان که فکر میکنم بعد از ۱۷ سال زندگی مشترک کاش هیچ وقت سر این جور مسایل اعصاب خودم رو خورد نمیکردم.واقعا ارزش نداشت.

آروم باش و به جنبه های مثبت زندگیت فکر کن و با سیاست نه دلخوری کم کم ازشون جدا شو

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم ناراحت نباش به خدا ما هم سر این چیزا انقدر الکی حرص خوردیم آخرش چی شد؟ الان که فکر میکنم بعد ا ...

ببین من نمیدونم چه غلطی بکنم یه مشت دعا پشت پنجره اتاقم پیدا کردم در صددن که فقط زندکیمو خراب کنن چهارنعل رو اعصابمه از دستش دیوونه شدم