2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و زندگی جدیدم بعد طلاق

1418 بازدید | 81 پست

مهریمو گرفتم 

وسایلمو صفر تا صد آوردم 

با عشقم زندگی جدیدمو شروع کردم 

خونه رو قراردادش بنامم زذ و تمام هزینه هام با خودشه خیلی دوسم داره بهم احترام میذارع 

البته در جریان مهریه من نیست 

خواستم بگم تن به زور و ظلم ندین اگه جایی هستین که بهتون ظلم میشه هیچ چی باارزش تر از وجود خودتون نیست برای آرامش و رسیدن بع آرزوهاتون بجنگید من هشت ماه تو خونه همش. سابقم بودم جنگی‌ام صبوری کردم تا مهریمو گرفتم وسایل زندگیمو صفر ااصد ازش گرفتم و الان تنها هدفم پیشرفت ‌رشد مالی و کاریمه میخوام مربی شینیون بشم به امید خدا 

بچمم حضانتش دادم بع خودش و حق ملاقات گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا ببره پیش مرد غریبه؟همون کنار باباش جاش امن تره

هیچ جا مثل آغوش مادر نیس

پس فک میکنی پدرش ی زن غریبه رو نمیاره؟

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
خیلی فرق داره. امیدوارم فرقشو درک کنی.اگر مادرانه زندگی کنه خوبه بچه رو بیاره. ولی وقتی ازدواج کرد ا ...

حرفتون اصلا منطقی نیس

عزیزم من کاملا منطقی و عاقلانه تصمیم گرفتم و اصلا احساسی نرفتم جلو

شما یک جوری دارین رفتار میکنید انگار فقط برای اینکه دوست پسرتون بهتون برسه طلاق گرفتین و هی درخواست چیزای مختلف میکنید ازش

این درسته؟

خوب عزیزم همه مثل شما نیستن گاهی بعصی مادرها به خاطر اینکه بچه را بگیرن همه چیز را میبخشن

اشتباه زن و بچه هردو بدبخت میشن چون احساسی تصمیم میگیرن همسر سابقم بی. نهایت وضع مالیش خوبه باهاش خوبه چرا بیارمش اذیتش کنم