2777
2789
عنوان

پاگشا شدم خونه پدرم و مادرشوهری که برام عزاش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 81 پست
تقصیر مادر بزرگ و اینا نیست عزیزم برو یقیه اصله کاری رو بگیربه نظرم داره کم توجهی میکنه

شوهرم میگه جلو یه عالمه مرد ادم من چیکارکنم اومدن نشستن پیشم من که نگفتم بشینن 

عزیزم همه اینایی که گفتیو تقریبا هستن…….خواستن یکی مثل خودشونو قالب کنن به شوهرم شوهرم نخواست منو نم ...

چرا با ادمای بدکاره وصلت کردین... چرا با ادمای بی آبرو وصلت کردین

اینجور ادما انگشت نما هستن.. حتی اگه پسرشون خوب باشه ولی شیر زنی رو خورده که بی ابرو هستن

زندگیتون پر از عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با ادمای بدکاره وصلت کردین... چرا با ادمای بی آبرو وصلت کردیناینجور ادما انگشت نما هستن.. حتی اگ ...

پسره خیلی منو میخواست در حدی که نمیدونم چیکار کرده بود هیچکدوم از خواستگارام به ازدواج نمیکشیدن مجبور شدیم خانوادم براهمین قبول کردن و الان هم میگن اگر میدونستم اینجور میشه قبول نمیکردیم 

ااوووههه از الان بخوای اینجوری باشی سال دیگ موهات سفید شده حالا انقد جفت شوهرت میشینی خسته میشی ضعف ...

ببین یه چیزایی هست میگن فانتزیه من بعنوان پاگشا رفتم خونه پدر خودم دلم میخواست با اون لباس با اون تیپ کنار همسرم بشینم بخدا اگر دعوتی به مناسبت دیگه ای بود ناراحت نمیشدم  

پسره خیلی منو میخواست در حدی که نمیدونم چیکار کرده بود هیچکدوم از خواستگارام به ازدواج نمیکشیدن مجبو ...

وا.. ادم ازدواج نکنه بهتر اینه با همچین خانواده بدنامی وصلت کنه

این زن میشه مادربزرگ بچت.. فک کن میره خرابکاری میکنه بعد میاد بچتو بغل میکنه... عجب

زندگیتون پر از عشق
شوهرم تقصیری نداشت گفت من نشستم تا نشستم امدن چیکار کنم خب

اگه شوهرت میخواست بلند میشد به بهونه به ماشین سر زدنی چیزی بعد پیش هم مینشستید

من همسرم موقع نامزدیمون تا من نمیومدم از آشپزخونه بیرون سرپا میموند کمک میکرد تا پیش هم بشینیم

✒️

عزیزم ربطی به سن نداره یچیزایی باید قشنگیا خودش حفظ کنه اینا قشنگی رو خراب میکنن

زندگی انقد پستی و بلندی داره، ک اینچیزا توش گمه

تو اصل کاری رو ول کردی، چسبیدی ب یه چیزای کوچیک ک ارزش غصه خوردن نداره

زندگیتون پر از عشق
وا.. ادم ازدواج نکنه بهتر اینه با همچین خانواده بدنامی وصلت کنهاین زن میشه مادربزرگ بچت.. فک کن میره ...

فامیلا خودمونم هستن اصلا رابطه ای باهاشون نداشتیم پسره مارو ول نکرد الانم پدرم مادرم همسرم همش بمن میگن صبر کن تحمل کن تا بری از پیششون 

ربطی ب سن نداره عزیزم، ماها همه اول ازدواج همین بودیم الان چون برامون عادی شده درکش نمیکنیم درصورتی ...

اخه براش مهم نیس با خانواده بی ابرو وصلت کرده.. براش مهمه شوهرش سرسفره کنارش نباشه

زندگیتون پر از عشق