2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و زندگی جدیدم بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 85 پست
نمیدونه هیچیو حتی یه ایفون شانزده شوهر سابقم بهم داد نشونش ندادم گفتم برام یه گوشی بخر

خوبه سعی کن مدیریت مالی پول هرچی ک دهری خودت داشته باشی ندی دسته یکی دیگه 

اما کاش بچه نداشتی من بچه طلاقم میدونم چه زجری داره اون طفلک میکشه اما هرجا هردوتاتون هستید دنیا به کامتون باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروغ نگفتم و مهریه من ربطی به زندگی جدیدم نداره من اگه صداقت باهمسر سابقم داشتم الان هیچ پس اندا ...

شما دیدگاهتون فقط پوله!!!!

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
دقیقا هرچی باشه از زن غریبه بهتره ،چون مرد خونه نیست و سرکاره معلوم نیست همسرش به بچش برسه یا نه

اصلا دیدگاهشو ببین گوشیو نگفته که یک گوشی دیگه براش بگیره!!!

دیدگاهش نسبت ب هر چیزی اول پوله

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
خوبه سعی کن مدیریت مالی پول هرچی ک دهری خودت داشته باشی ندی دسته یکی دیگه اما کاش بچه نداشتی من بچه ...

بله ولی من تمام خودمو گذاشتم بخاطر بچم که درست شع و بعدا عذاب وجدان نداشته باشم 

خیلی خوشحال شدم برات .😃

شاید برای شما چیز بی اهمیتی باشه ولی میشه برای منم دعا کنید پیجم تا سه ماه آینده به اون تعداد فالووری که میخوام و اون رشدی که میخوام برسه ؟ ممنونم ❤️

چرا قبول میکنه ولی همسر سابقم بچه رو نمیده

خب حالا که وضعش خوبه و شرایط پسرت بد نیس، بذار خودش بزرگش کنه. از یه سنی به بعد پسر حق انتخاب داره و خودش انتخاب می‌کنه پیش مامانش باشه یا باباش.