2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ناخن بکار

339 بازدید | 35 پست

بچه ها من یه مامانه ۲۵سالم دوتا دختر دارم ۵ساله و ۲ساله🥹😍 قبل از بچه دار شدنم همش گشت و گذار بودم آرایش و کاشت ناخن و...خیلی انجام میدادم.

بعد از اینکه بچه ی اولم بدنیا اومد یکم محدود شدم اما کم وبیش باز انجام میدادم ولی از وقتی بچه دومم اومد کلا ارایشم شد یه پنکک و یه رژ و آبرسان همین☹️🥹 دیگه موهامو رنگ نکردم کامل مشکی شده ناخن نکاشتم حتی یه وقتایی وقت نمیکنم لاک بزنم با رفیقام بیرون رفتن ک کلا کنسل شده خودمو کلا وقف بچه ها کردم پولیم ک شوهرم میداد مثلا اول میرفتم واسه بچه ها لباس یا وسیله مورد نیازشونو میگرفتم البته ب تیپم و لباسام میرسم اما آرایشگاه کلا کنسل شده فقط ماهی یبار وکس میرم .امروز شوهرم واسم پول زد گف میدونم خیلی دوس دارس وقت ناخن بگیر فردا من خونم بچه هارو نگه میدارم برو انجام بده شنبه هم بریم کردان یکم حال و هوات عوض شه گفت خیلی وقته ک خودتو فدای بچه ها کردی بدجوری بغضم گرفت با حرفاش 🥹

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

با حرفاش فکرم درگیر شد حس کردم یه روز تو آیینه نگا میکنم ب خودم میگم پس خودت چی کی میخوای واسه خودت وقت بذاری اما در نهایت من یه مادرم کاریش نمیشه کرد

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هامو شوهرمو دوس دارم اما یه شبایی میشینم گریه میکنم ک چرا زود ازدواج کردم همسنای من هنوز مجردن بعد من دوتا بچه ....🥹

جان جان ماشاالله 🧿🧿

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه هامو شوهرمو دوس دارم اما یه شبایی میشینم گریه میکنم ک چرا زود ازدواج کردم همسنای من هنوز مجردن ب ...

اونا هم غبطه ترو میخورن 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هامو شوهرمو دوس دارم اما یه شبایی میشینم گریه میکنم ک چرا زود ازدواج کردم همسنای من هنوز مجردن ب ...

ناشکری نکن انشالله همیشه سالم و خوشبخت باشی گلم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

با حرفاش فکرم درگیر شد حس کردم یه روز تو آیینه نگا میکنم ب خودم میگم پس خودت چی کی میخوای واسه خودت ...

دیگه چیزیه ک شده نمیتونی ب عقب برگردی خدارو بخاطر سلامتی خودت و بچه هات و شوهری ک هواتو داره بهت توجه میکنه شاکر باش

خوبه که حواست به خودت باشه ولی واقعا ناخن کاشتن چیز خاصی نیست و من خیلی ها رو دیدم که مجرد هم هستن و وقت و پولش رو دارن ولی ناخن نمیکارن ، چون باعث آسیب به سلامتی میشه.. 

عزیزم چه شوهر خوب و با درکی افرین بهش خوشبخت باشی عزیزم همبن که ابن مرد رو داری یه دنیا خوشبختی هست

خیلی مهربونه من اوایل اعتماد بنفس نداشتم خیلی آرایش میکردم شوهرم انقد بهم اعتماد بنفس داد ک الان حس میکنم با یه ارایش ملایم خیلی بهتر وراحت ترم