2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 114 پست
اونی که میگه فرهنگیان به درد نمیخوره قطعا یا آدم ناموفقی بوده یا از تخریب بقیه ارتزاق میکنه

من به خاطر علاقه خیلی شدید و بلند پروازیم همیشه دیوونه وزارت نفت بودم

و دعا میکنم معلمی رد شم چون واسم کمه

ازمون دادنم هم واسه این بود که نمیتونستم نقد و بیخیال شم هرچند علاقه و استعداد دارم

چون احتمال قبولیم بالا بود 

به نظرتون احمقم؟ هرچند میدونم نفت همش پارتیه

برا ماهی ۱۴ تومن؟

باهمون ۱۴ تومن اگ بدونی چکارا ک نکردم تو یه سال

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینجوری نیست من دارم درس میخونم تو این دانشگاه😂😂😂

من هر روز یا ارایش میرم کرم پور ریمل رژ پر پرو پیمونم میزنم هیچی ام نشده

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

نه اما ماه هاست دارم تحقیق میکنم کاربرا گفتنحق هم دارن دیگه ضد افتاب رنگی عین کرم پودره

چی بگم والا 

منمه اونروز رفته بودم دانشگاه دانشجوهاش ریمل و رژم زده بودن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه استارتر میگه استاد ما هئیت علمیه غبطه مارو میخوره میگه کاش زمان ما تربیت معلم بود میرفتم معلم میش ...

میگ من سالها دویدم شغلی نداشتم فقط درس میخوندم  ۵۰ سالمه هنوز ماشین ندارم تازه ۲ سال بود هیات علمی شده بود

میگ اگ معلم بودم راحت تر زندگی میکردم 

خو کسی که دیگه خودش هئیت علمی شده چرا باید دنبال امتیاز باشه؟؟؟؟اوکی معلمی خوبه کسی نمیگه بده ولی دی ...

من نگفتم هیات علمی باشن دنبال اینن معلم بشن یا چیزی

کلی گفتم اون موضوع رو

آخه یکی گفت من دانشکاه تدریس میکنم خداروشکر معلم نیستم بعد حق التدریس بود

یکی از اساتید ما ک گفت برای دو ترم 750تومن بهش دادن!

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg

من معلمم.

وچندین سال سابقه دارم

عزیزم چرا جوری صحبت میکنید که حقوق متناسب زحمتمون هست؟

یا هنوز اول کارید و یا نیازی به حقوق نداشتید

الان پسر بخواد ازدواج کنه با ۱۵ تومن میتونه کرایه خونه بده؟خرج بده؟

۳ ۴ روز از هفته مدرسه باشه

بقیش باید بره اسنپ

بله برا کسی که قرار نیست خرجی بده و خونه پدر نشسته عالیه

در ضمن ارزش معلم شایسته بیش از این هاست

و این هم بگم از سر یک سری معلم ها هم اضافه این حقوق

دانشگاه هم تدریس داشتم حقوقش هزینه رفت و امد هم نمیشه ان هم ترمی یا سالی حقوق بدن

👩‍🏫

بله 👌🏻 ولی من کلا حرفم با این معلم هایی هست که میگن ما بخاطر عشق به نوجوان ها و بچه ها اومدیم درحا ...

ی موضوعی هم هستا

ببین من شخصا انقدرررررررر انگیزه داشتم ک برم سرکلاس و کلی برنامه و طرح داشتم و... بعد میری میبینی سیستم افتضاح برنامه ریزی افتضاح امکانات صفر بچه ها بی انگیزه و دنبال دوس پسر و حواسشون پرت گوشی هزار نفر سنگ میندازن حلو پات حتی پرسنل مدرسه

ینی حالم گرفته می‌شد میدیدم

من معلمم.وچندین سال سابقه دارمعزیزم چرا جوری صحبت میکنید که حقوق متناسب زحمتمون هست؟یا هنوز اول کاری ...

منم بدم نمیاد حقوقمون بیشتر بشه گلم

ولی الحق والانصاف

متناسبه با کارش حقوقش

هست خیلی ام کلیشه ای نچسبه من حرف توتاکسی نمیزنم حرف کارشناسی شده میزنمیکی از عللی که آقایون به این ...

رقابت برای دبیری زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک خیلی بالاست حتی تو اقایون

دبیری شیمی داشتیم با رتبه 6هزار

آره موافقمحتی شنیدم پسرا هم دنبال دختر معلمنالبته پسرای درپیت

من فکر نمیکنم پسری ۳۰ ساله متشخص و خانواده دار کارمند  بانک 

باماشین دنا و خونه ۱۰۰ متری

دره پیت باشه!