2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 114 پست

اونی که میگه فرهنگیان به درد نمیخوره قطعا یا آدم ناموفقی بوده یا از تخریب بقیه ارتزاق میکنه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم ❤️

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
حق معلم هست که مقل بقیه کارمندا رفاهیات دریافت کنه و ... از این حرفای شعارگونه خوشم نمیاد

بقیه کارمندا فکر میکنی چه رفاهیاتی دارن؟؟

خب اداره اونا با تو متفاوته بودجه متفاوته 

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

من ولی معلم نتونستم شم🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️

بازم تلاش کن کار نشد نداره

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

اونی که میگه فرهنگیان به درد نمیخوره قطعا یا آدم ناموفقی بوده یا از تخریب بقیه ارتزاق میکنه

طرف اومده میگ من خداروشکر قبول نشدم حالا دانشجو دکتری ام و دانشگاه تدریس میکنم! آخه حق التدریس دانشگاه ک ترمی یکی دو تومن پول میدن رو با سه روز کاری مقایسه میکنی ک 14. 15 تومن میگیرن! بعدشم معلمم میتونه دمتری بگیره درس یده

اصن با ارشد!! ختی دانشگاه ازاد

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg

اصلا حرفم کلیشه ای نیستشما راحت طلبی پول بیشتر میخوای تلاشتو بیشتر کنپول معلمی ک دولت بهت نیده کاملا ...

هست خیلی ام کلیشه ای نچسبه من حرف توتاکسی نمیزنم حرف کارشناسی شده میزنم

یکی از عللی که آقایون به این شغل گرایشی ندارن حقوق کمشه متقاضیان آقا و خانم تو استخدامی هارو چک کنید متوجه میشید و این خودش ضربه بزرگی به بدنه آموزش کشوره جهت اطلاعتون که اینقدر به همه چیز سطحی نگاه میکنید باید بگم بنده سال دوم تدریسم معلم شهر شدم برید بپرسید ببینید چقدر یک معلم قابل قبول باشه مدارس مطرح شهر درخواستش میدن پس وقتی چیزی نمیدونید حرفی نزنید و نسخه ندید

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
طرف اومده میگ من خداروشکر قبول نشدم حالا دانشجو دکتری ام و دانشگاه تدریس میکنم! آخه حق التدریس دانشگ ...

به خدا استاد ما تازه هیات علمی ام هست میگفت به شما غبطه میخورم اگ منم اون زمان میرفتم تربیت معلم الان وضعم خیلی بهتر بود

بعدشم معلمم میتونه دکترا بگیره تدریس کنه

طرف اومده میگ من خداروشکر قبول نشدم حالا دانشجو دکتری ام و دانشگاه تدریس میکنم! آخه حق التدریس دانشگ ...

دقیقا 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

عزیزم تروخدا حرف کلیشه ای نزن مرسی

دقیقا قبول دارم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به خدا استاد ما تازه هیات علمی ام هست میگفت به شما غبطه میخپرم اگ منم اون زملن میرفتم تربیت معلم الا ...

دقیقا

تازه معلما میتونن مامور بشن ینی به حای مدرسه بزن دلنشگاه 

با حقوق خودشون ن حق التدریس ک ترمی خودشونو بکشن 2 تومن بدن ینی ماهی ۵۰۰ تومن!

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg