2777
2789
عنوان

این کارو بکنم یانه

96 بازدید | 6 پست

من یه زمین دارم ازاین زمینای واگذاری بنیاد مسکن که مهلت ساخت میدن. دنبال جوازساختشم رفتم فقط گرفتن جوازساخت حدود ۲۰۰. ۳۰۰ درمیومد وبا گرونیهای الان به هیچ عنوان نمیتونیم بسازیمش

حالا شوهرم همش میگه مهلت ساختش تموم میشه وبنیاد زمینو ازچنگت درمیاره بیابفروشش یا یه ماشین خوب بگیر . یا خودمم کمک میکنم یه واحد اپارتمان بخر بده اجاره. یا بده به من کمکم کن ماشین سنگین بخرم

واقعا سردرگم شدم نمیدونم کاردرست چیه که انجام بدم که سود داشته باشه و ضررنکنم که بعدهمش دلم بخاد بسوزه به خاطرفروشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت راست میگه اگه نسازید مال بنیاده دیگه میده به یه نفر دیگه ولی من دیدم مهلت ساختشم تموم شده ولی ...

اخه این زمینه تویه شهرکه برزمین خالی هست یعنی ممکنه یدفعه بخوان زمینارو پس بگیرن بعد تاحالا هم اخطاری واسم نیومده

اخه این زمینه تویه شهرکه برزمین خالی هست یعنی ممکنه یدفعه بخوان زمینارو پس بگیرن بعد تاحالا هم اخطار ...

میگم خیلی زمینم هست مهلت ساختش تموم شده و هنوز پس نگرفتن ولی ما یه زمانی میخاستیم از این زمینا بخریم بعد من توی همین نینی سایت سرچ زدم دیدم مورد هم بوده که بنیاد بگیره و بده به یکی دیگه شماعم کاری نمیتونید بکنید اینجور زمینا هم اصولن قیمتشون کمه امکانات دورشون نیست همه فروشندن رشد قیمتیش زیاد نیست من بودم ریسک نمیکردم میفروختم اگه ام میخاید نگه دارید لااقل با وام هر جور میتونید جوازشو بگیرید یه دیوار دورش بکشید