2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 114 پست

شما رفتین فرهنگیان ، خوشحالی و راضی موفق باشی ولی اینقدرم همه چی گل و بلبل نیست

زمینه‌ی ادامه‌ی تحصیل خیلی براشون محدوده

حقوق ناچیز دارن مخصوصا با این دورو زمونه

خارج نمیتونن برن ، تعهد خدمتی چندبرابری دارن

حالا چون یه حقوق میدن که اونم نصف بیشترشو دوران دانشجویی به عنوان پول خوابگاه و غذا میگیرن دلیل نمیشه یه رشته‌ی عالی باشه

کاملا متوسطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر نمیکنم پسری ۳۰ ساله متشخص و خانواده دار کارمند بانک باماشین دنا و خونه ۱۰۰ متریدره پیت باشه!

اون پسرا رو نمیگم عزیزم

دوستم فرهنگیانه تعریف می‌کرد خواستگارش ۳۰ سالشه 

هیچی نداشته 

می‌گفته بریم خونه مادرم زندگی کنیم

حقوقشم به زور ۲۰ تومنه

معلمی یا دانشجو معلم؟

اون پسرا رو نمیگم عزیزمدوستم فرهنگیانه تعریف می‌کرد خواستگارش ۳۰ سالشه هیچی نداشته می‌گفته بریم خونه ...

دانشجو معلم

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

داره اغراق میکنه 😃منم خواهرم دانشجوی فرهنگیانه 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

هم جدید هم قدیمیاصلا من نمیدونم چرا همه میخوان بگن معلمی خوبه هدف من بده دیگه خسته شدم میخوام گریه ک ...

من اصلا نگفتم هدف شما بده ب هیچ وجه

فقط شرایط سخت جامعه رو گفتم چون اینجا جایی نیس ک شما تلاش کنی ب هدفت برسی چون لایقشی 

انقدر ماشالله پارتی هست و ...

داره اغراق میکنه 😃منم خواهرم دانشجوی فرهنگیانه

توبرو همون پیام نور در حد تو نیس ب فرهنگیان نظر بدی

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

ای جااااااااانم مبارکه مبارکه ... مبارکه .. مصاحبتم با استاد شمس بگیر به امید خدا قبولی ماشالله ب ...

قربونت واقعا ممنونتم عزیزم...خیلی دعات کردم..خوب شد پیدات کردما😍🥰تا ازت تشکر کنم

عالی بود...استاد شمس هم عالیه باهاش مصاحبه گرفتم اتفاقا حالا قراره کار کنم..تک‌ظرفیتی هستم امیدوارم قبول بشم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
ای جااااااااانم مبارکه مبارکه ... مبارکه .. مصاحبتم با استاد شمس بگیر به امید خدا قبولی ماشالله ب ...

قربونت واقعا ممنونتم عزیزم...خیلی دعات کردم..خوب شد پیدات کردما😍🥰تا ازت تشکر کنم

عالی بود...استاد شمس هم عالیه باهاش مصاحبه گرفتم اتفاقا حالا قراره کار کنم..تک‌ظرفیتی هستم امیدوارم قبول بشم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..