2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 114 پست
من اصلا نگفتم هدف شما بده ب هیچ وجهفقط شرایط سخت جامعه رو گفتم چون اینجا جایی نیس ک شما تلاش کنی ب ه ...

میدونم😔😔اگه قبول بشم میرم معلمی رو

اما دعا میکردم قبول نشم

یعنی اشتباه کردم و به دعای منه ؟ 

نترسونشون آفاق مگه من ترو ترسوندم؟ تو هم دستگیر هر کی که دوست داره معلم بشه. ، بشو و راهنمایش کن

نه نمیترسونم..تا وقتی سنش میرسه واقعا با کنکور راحت‌تره خب...اخه امسال نمیدونی چیشد که جهاد برگزار کرد و کلا افتضاح بود سوالات تازه ۹۰ درصد قبولیا از ضریب سابقه‌دارا بودن فکر کن کل نمره کتبی از ۷۰۰ بوده بعد حد نصاب بعضی‌جاها هفتصد و خورده‌ای بود چون ضریب سابقه‌دارا کلی به امتیازشون اضافه‌شده بود

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم و چند تا از همکاران بدون هیچ سهمیه‌ای، قبول شدیم

منم بدون سهمیه قبول شدم...نگفتم غیرممکنه..گفتم سخته مخصوصا امسال که امتیاز ویژه به سابقه‌دارا دادن 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
توبرو همون پیام نور در حد تو نیس ب فرهنگیان نظر بدی

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و

ممنونم که وقت گذاشتی  تاپیک هام رو خوندی ،نشون میده که برات مهم بوده

بعدشم متاسفم برات که انقد بی شخصیتی ارزش یه فرد فراتر از دانشگاهی هست که در اون تحصیل میکنه ....در ضمن محض اطلاعتون اون یکسال پیش بود پیام نور تحصیل میکردم الان دانشگاه سراسری تبریز حقوق میخونم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

میدونم😔😔اگه قبول بشم میرم معلمی رواما دعا میکردم قبول نشمیعنی اشتباه کردم و به دعای منه ؟

دعا کن چیزی ک بهترینه در تقدیر رقم بخوره

دعا نکن فلان رشته قبول شی یا نشی

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg

عزیزم آزمون استخدامی رو ولش الان دیگه از فرهنگیان پسرای زیادی رو ورمیدارن واسه معلمی خیلی ظرفیتشون ب ...

ولی همینکه رغبت پایینه باعث میشه با رتبه های داغون پسرا بیارن و دخترا با دتبه های بالاتری قبول بشن اینم ناترازیه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
شاید شما در همون حد کار میکنیدهستند معلم هایی که خیلی بیشتر از حقوقی که دریافت میکنند زحمت میکشن

خب اشتباه میکنن در حدی کار بکنه ک حقوق میگیره

اگر غیر از اینه هم منت نذاره چون دیگ کار خیر رو داد نمیزنن بخاطر رضای خداس اون کار نه پول

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و ممنونم که وقت گذاشتی تاپیک هام رو خوندی ،نشون ...

حقوق تبریز😂آخی آرزوهاتو میگی

اشکال نداره آرزو برجوانان عیب نیست

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و ممنونم که وقت گذاشتی تاپیک هام رو خوندی ،نشون ...

ضمنا زمانی که داری کامنت میذاری تاپیکای قبلیتو فراموش نکن

اومدی فرهنگیانو تخریب میکنی

ولی تاپیکی که زده بودی وای مصاحبه دعوت نشدم وای دارم میمیرمت موجوده🤣وقتی نرسیدید لازم نیس بکوبیدش