بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم ولی باور کن این راهش نیست میدونم کسی که تو این خطه بهش گفتن توسل به خدا و ائمه براش جوکه ولی ب ...
من حتی ازدست خداهم ناراحتم
انقد ک بم گفتن نجسو ج...
چون ننخ بابام دوست بودن منو حامله شد
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
ممنون عزیزم 🌸😍ان شا الله قسمت خودت معلمی شایسته آدمایی مثل خودته😍هدفت کدوم رشته معلمی هست ؟ اگه س ...
سلام عزیزم ،میشه به یه بنده خدایی کمک کنی بگی چطوری سال دیگه صدش رو بزاره تراز خوبی بگیره فرهنگیان قبول بشه ،امسال مجاز شد ،مصاحبه هم رفت ولی تراز کنکورش کم بود ،،سال دوازدهمی بود ،خدا خیرت بده