2777
2789
عنوان

چقدر اوضاع نوجوانان بد شده دلم میسوزه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 61 پست
دقیقا پیشرفت و علم براشون اهمیتی نداره

من معدل بیست هامونم رفتن سمت مژه و ناخن و اکستشن

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ولی باور کن این راهش نیست میدونم کسی که تو این خطه بهش گفتن توسل به خدا و ائمه براش جوکه ولی ب ...

من حتی ازدست  خداهم ناراحتم

انقد ک بم  گفتن نجسو ج...

چون ننخ بابام دوست بودن منو حامله شد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

معین کرمی استاد ریاضی 😅😍چ جالب آرزوی منو زندگی میکنی 😘

ممنون عزیزم 🌸😍

ان شا الله قسمت خودت معلمی شایسته آدمایی مثل خودته😍هدفت کدوم رشته معلمی هست ؟ 

اگه سوالی داشتی خوشحال میشم جواب بدم قشنگم 🌸

من معدل بیست هامونم رفتن سمت مژه و ناخن و اکستشن

چون  تو درس پول نیست دیگه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ممنون عزیزم 🌸😍ان شا الله قسمت خودت معلمی شایسته آدمایی مثل خودته😍هدفت کدوم رشته معلمی هست ؟ اگه س ...

من عاشق و شعر و داستان نویسی و شعر خوانی هستم واقعا از تک تک تست های علوم فنون لذت میبرم 

علاقه ام دبیری ادبیات به اموزش ابتدایی ام علاقه دارم همین دوتا

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

ممنون عزیزم 🌸😍ان شا الله قسمت خودت معلمی شایسته آدمایی مثل خودته😍هدفت کدوم رشته معلمی هست ؟ اگه س ...

سلام عزیزم ،میشه به یه بنده خدایی کمک کنی بگی چطوری سال دیگه صدش رو بزاره تراز خوبی بگیره فرهنگیان قبول بشه ،امسال مجاز شد ،مصاحبه هم رفت ولی تراز کنکورش کم بود ،،سال دوازدهمی بود ،خدا خیرت بده 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
سلام عزیزم ،میشه به یه بنده خدایی کمک کنی بگی چطوری سال دیگه صدش رو بزاره تراز خوبی بگیره فرهنگیان ق ...

سلام عزیزم حتما ، خوشحال میشم . 

درخواست دوستی می‌فرستم ، آیدی ایتامو بهتون میدم