2777
2789
عنوان

با شوهرم سر طلاهام دعوام شد

604 بازدید | 28 پست

میخوایم خونه بخریم نزدیک ۳ میلیارد طلا دارم که مال مجردی و به قران با هزار دعوا پولش کردم طلا الان میگم سه دنگ سه دنگ .قاطی کرد پول پرست اصلا طلاها مال خودمه به توچه کاش تو زندگیم نبودی به خاطر لچه تحملت میکنم نگرنه طلاقت میدادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه خونه جدا برا خودت بخر خانم خودت اجاره بده دوباره طلا بخر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

برو یه آپارتمان کوچیک برای خودت بخر بده اجاره هرماه یه درآمد داری اونم جرات نداره بهت تو بگه چون میدونه بهش احتیاج نداری

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

الان فروختی دادی بهش؟

اگر ندادی بگو منم نمیدم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
فک کنم منظورش این بود خونه ۳میلیارده

نه خود طلاهاش ۳ تومن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

من شوهرم خونه رو به نامم زد 

یه بار با هم بگو مگو کردیم گفتم اصلا من میرم خونه بابام گفت باشه برو 

گفتم اما قبل از رفتن خونت رو بهت برمیگردونم هیچی از تو نمیخوام اونم گفت چیزی که دادم رو پس نمیگیرم 

خلاصه بحث جدید سر خونه شد هیچکی گردن نمی‌گرفت   

آخرش هم گفت برای همین اخلاقت خونه رو به نامت کردم اهرم نمیکنی اونو .

شما هم با صحبت حلش کنید . 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

طبق تاپیک های قبلیش بعید میدونم ۳میلیازد طلا داشته باشباز بیاد شفاف سازی کنه

نمیدونم چرا وقتی 

وقت ندارن تاپیک میزنن و میرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)