من همیشه هر چی بخورم ب شوهرم تعارف میکنم زور هم ک شده غذا یا هر خوراکی ک باشه میدم بخوره ولی شوهرم امروز شام میخورد من نگه داشته بودم اصلا نگفت راستش اونقد گشنم بود اصلا تعارف نکرد بهم برخورد 🙃
“اینجا هستم تا حس خوب و نیتهای خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بعضیا یاد نگرفتن به دیگرون تعارف بزنن یا فک کرده که قبلاً خوردی نهایت برای خودت میکشیدی یا از کنار بشقابش یواش یواش میخوردی البته اگه بدش نمیاد به غذاش دست بزنی
خودتو ناراحت نکن تو خونه خودت منظر تعارف نباش بشین باهاش تا آخر همه چیزو بخور عزیزم
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.