2777
2789
عنوان

ترک پوستی زشته ایا لطفا بیاینن

65 بازدید | 10 پست

خانما من ۱۹ سالمه چند ساله که یهو استخون ترکوندم وزنم از ۶۹ رفت رو ۸۵ قدم از ۱۶۰ رفت رو ۱۷۴ و کل بدنم ترک خورد

کمرم پر پر انگار تیغ زدم به بدنم که کلا هم الان سفیدن

پهلوهام

باسنم

رون پاهام

سر بازو سر زانو

سینه هام

همه جاام هست زیاد و سفید

بعد گندمیه پوستم قشنگ تو ذوقه

دکترم رفتم ولی خب اینا سفید شدن عمقی ان

گفت اگه زدی نتیجع نگرفت بایذ لیزر کنی

حالا نمیدونم لیزر برم یا نه کسی تجربه داره در این خصوص؟

نامزدم همش به روم میاره واقعا اعتماد به نفسم رفته

حالا میخوام لاغر کنم کم کم برسم به وزن قبلیم خیلی میترسم زیاذ بشن باز چیکار کنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاغر بشی بیشتر مشخصه چون پوست خالی میشه، والا اکثر ادما ترک پوستی دارن، خیلیم نمیشه کاریش کرد ،نامز ...

وای خواهر از من خیلیه چون

خودمم دوسشون ندارم

بیشتر دیده بشن طوری نیست فقط میترسم جذید بزنه

فکر کنم اخرم باید برم لیزر مخصوصش

وای خواهر از من خیلیه چونخودمم دوسشون ندارمبیشتر دیده بشن طوری نیست فقط میترسم جذید بزنهفکر کنم اخرم ...

نه جدید نمیزنه خیالت راحت ،چاق بشی اره ولی وقتی لاغر بشی جدید در کار نیست

نه هیچم زشت نیست

اگر میتونی لیزر بکنی لیزر کن ..برای حال خوب خودت اگر دوسشون نداری..نه به خاطر بقیه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...