2777
2789
آره خیلی لطف میکنی عزیزم

کدوم شهری 

خواهش میکنم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین من خریدهای دخترمو از خیابون بهار برج بهار میکنم اونجا چندتا اسباب بازی فروشی برند هستن ازشون خر ...

من تا پارسال واسه پسرم می رفتم بهار برای خرید

اما الان دیگه سایز لباس ها کوچیک شدن براش

بیشتر میریم شاپرک

سانا سنتر هم خوبه اما حوصله رفت و آمد تو ترافیک رو ندارم تا اونجا 

جای دیگه ای میشناسی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانم

خب خوبه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب خوبه

ببین این اسب یونیکورن برند هولی تویز هرجا پیدا نمیشد از بهار گرفتم پارسال 

تهرانم

ببین پست بعدیم رو برات گداشتم اشتباه خودمو ریپلای کردم