2777
2789

دلم يهو براش خيلى تنگ شد ، براى نفساش ، براى بوى تنش … 😭😭😭😭  با اينكه بداخلاق بود ولى دلم تنگ شد براش ..

چند هفته پيش زنگ زد جوابش ندادم پشيمونم ، كاش جوابش داده بودم

خودم نميدونم پيام بدم يا نه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این کارو نکن. 

چون قطعا اون لحظه دلتنگیت رفع میشه ولی عقلت میگه چرا پیام دادم 

اون آدم درستی برات نبوده با توجه به ویژگی های که میگی، قطعا بعدش بازم همونه و فقط اعصابت خراب میشه. 

لطفاً بهیچ عنوان سمتش نرو با اینکه می‌دونم دلتنگی خیلی سخته. 

شكاك بود ، همش تهمت ميزد بهم .. ولى من احمق باز دلتنگشم

اینجوری بخوای برگردی ها نابود میشی منم مثل تو بودم ۲ سال خورده ای با یه خیانتکار هیز شکاک بودم تا همین یه ماه پیش دلم براش تنگ میشد ولی خب ارزش خودمو فهمیدم حالا خوبه مال تو خیانت نمی‌کرد 

اینجوری بخوای برگردی ها نابود میشی منم مثل تو بودم ۲ سال خورده ای با یه خیانتکار هیز شکاک بودم تا هم ...

آره راست ميگى … بيخيالش ميشم .. نه خيانت نميكرد فقط شكاك بود تهمت ميزد اعصابم خيلى خورد ميشد سر اين قضيه 

آره راست ميگى … بيخيالش ميشم .. نه خيانت نميكرد فقط شكاك بود تهمت ميزد اعصابم خيلى خورد ميشد سر اين ...

ببین از من به تو نصیحت یه وقتایی هست به سرت میزنه میگی پیام بدم جلو خودتو بگیر سرگرم شو یعنی برگشتی نابودت می‌کنه می‌دونی چقدر بده آدم شکاک