من خداروشکر هیچ وقت بی احترامی ندیدم.
همیشه رابطه هام دوری و دوستی بوده،بی دعوت جایی نمیرم،بی دعوت هم پیشم نمیان،از روز اول با همسرم صحبت کردم و با هم رو یسری مسائل توافق کردیم،مثلا یه هفته، آخر هفته ،خونه پدر من یا خانواده من وهفته ی بعد، آخر هفته خونه پدر ایشون با خانوادش،خانواده هامونم اینو میدونن دیگه، مثلاً وقتی یه هفته رفتم خونه پدر شوهرم میدونن هفته ی آینده پیش خانواده خودمم و دیگه تماس نمیگیرن که بیان یا بریم.
خونه خانواده همسر حتی اگر یه وقت سر شام برسم به هیچ عنوان شام یا غذا نمیخورم مگر اینکه تعارف کنن
همیشه بهترین لباسام و لباس رسمی( شومیز شلوار،شومیز دامن) خونه خانواده شوهر میپوشم،اگر شب بخوام اونجا بخوابم فقط وقت خواب تیشرت و شلوار... هیچ وقت تاپ و شلوارک جلوشون نپوشیدم.شوخی بی مورد نمیکنم،و وارد جزییات زندگیشون نمیشم مثلا نمی پرسم فلان چیزو چقدر خریدی یا چقدر حقوق می گیری یا کی بچه دار میشی،به همین خاطر اونا هم اصلا به خودشون اجازه نمیدن وارد جزییات زندگیم بشن،هروقت هم چیزی پشت سرم گفتن توجه نکردم،چون جلوم نگفتن ،پشت سر آدم همه حرف میزنن،مهم نیست،مطمئن باش بهترین دوستت هم پشت سرت غیبت کرده،پس خانواده شوهر طبیعیه،اما اگر جلو خودم حرفی بزنند که دلخور شم خیلی با احترام جواب میدم و رفع اتهام میکنم و بعد به همسرم میگم یه روز که من نبودم با خانواده ش صحبت کنه که مثلاً فلان رفتارشون منو ناراحت کرده،وقتی همسرت پشتت باشه،اونا هم به خودشون اجازه نمیدن پشت سر خودت با خانوادت حرف بزنن.از طرفی همسرم هم همین رفتارها و جلو خانوادم داره،خانوادمم خیلی هواشو دارن به همین خاطر نمیپذیره اگر خانواده ش پشت سر خانوادم صحبت کنن و از خانواده منم طرفداری میکنه.خیلی مهمه رابطه خوبی با همسرت داشته باشی،همه چیز اول از احترام بین زن و شوهر میاد.اگر به هم احترام بذارید و با هم همراه باشید همه چیز تو مشتتونه