2777
2789
عنوان

امروز با همکلاسیم دعوام شد

181 بازدید | 18 پست

امروز امتحان داشتیم ، امتحانمون افتاده بود جمعه 

بعد من اصلا نخوندم رفتم سر امتحان 

به بچه ها گفتم من امروز نخوندم بزارید آخر بشینم 

دیدم اعصبانی شدن آره تو نخوندی 

هیچی نگفتم 

بعد امتحان اومدیم بیرون ، همه شون بد دادن هی سوال رو چک میکردن من جوابای درست میگفتم بهشون

دیدم یکی از همکلاسیم چنان برگشت بهم تو که گفتی نخوندی ؟ آره دروغ گفتی و حرف های دیگه 

یکی دیگه شون گفت اره اومد به من گفت پاشو من آخر بشینم نخوندم ولی چرا درست زدی اگه نخوندی . 

من اعصبانی شدم جوابشون دادم . 

بعد رفتم اون ور نشستم ولی قهر نکردم ، بعد چند دقیقه آروم شدیم باهاشون حرف زدن محل نذاشتن 

بعدم میدونستن من به عطر حساسیت دارم 

دست کرد تو کیفش و همه جارو عطری کرد . 

به نظرم خودم میگم این ماه نرم باهاشون نیوفتن ؟

یا اینکه برم محلشون نزارم ؟

نمی دونم والا من تا حالا قهر و دعوا نکردم با کسی🥲

میترسم سر کلاس اذیت شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر برای بچه هاست شما بالغ تر از آن ها هستی رفتارشون خیلی چیپ بود 

به نظرم قهر نکن کمی سرد برخورد کن 

یادش بخیر چقدر دوران مدرسه سر این موضوع ها دعوا داشتیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

قهر برای بچه هاست شما بالغ تر از آن ها هستی رفتارشون خیلی چیپ بود به نظرم قهر نکن کمی سرد برخورد کن ...

هی کاش مدرسه ای بودیم 😂😂😂 

خیر سرمون ۲۲ سالمونه نمی دونم چرا همچین کردن 

هی کاش مدرسه ای بودیم 😂😂😂 خیر سرمون ۲۲ سالمونه نمی دونم چرا همچین کردن

😂😂من فک کردم هشتم‌نهم‌دهم هستتید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

رفتم حرف زدم اون محل نزاشتن تازه برداشتن کل کلاس عطری کردن چون میدونستن آلرژی دارم

اشکال نداره اونا بچه بازی دراوردن تو بزرگی کن😅🩷

بعدا خودش متوجه میشه اشتباه کرده