2777
2789

لباس دومادی شه کاش بعضی از ادما فهم‌و شعور داشتن یه عروسی میخایم بریم همه لباس از ما میگیرن از اونور مادرشوهرم اول صب زنگ‌زد بیا موهای دختر برادرشوهر تو درس کن آرایشش کن بابا من به کی بگم‌اگه حوصله بچه داری داشتم چهار تا زاییده بودم تا الان

خدایی مقصر خودتی عزیزم 

بهشون با مستقیم بگو نه 

اگرم نمیتونی یه بهونه پیدا کن  

بقیه اگه درخواستی دارن  بیان کردنش مشکل نداره ولی انکه شما همیشه اجابت میکنید  دیگه مشکل اونا ک نیست

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی مقصر خودتی عزیزم بهشون با مستقیم بگو نه اگرم نمیتونی یه بهونه پیدا کن بقیه اگه درخواستی دارن ...

بابا به من‌گفت بیا گفتم نمیتونم من خودم حتی حموم نرفتم خواب بودم گفت عیب نداره ما میایم اخه حتما باید برینی بهشون حالی بشن

یه آرایش کردن،بچه داریه؟

چه نچسبی،از اونایی که اگه کارت به بقیه گیر میوفته همه روشونو ازت بر میگردونن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه آرایش کردن،بچه داریه؟چه نچسبی،از اونایی که اگه کارت به بقیه گیر میوفته همه روشونو ازت بر میگردونن

من کارم به اینا نمیفته مگه تو میدونی فقط یه ارایشه؟ادمای قدر نشناسی ان من هرکاری هم کنم همین نیم وجب بچه میره پشت سرم صدتا حرف میزنه دلم باهاشون صاف نیس

خیلی راحت بگو نه، فوقش ناراحت بشن یواش یواش عادت میکنن انقدر ازت درخواست نکنن

دلم نمیخاد لباس دومادی شوهر مو بپوشن خب برید بخرید خودتون یا اگع ندادید از لباسای خودتون بپوشید

من کارم به اینا نمیفته مگه تو میدونی فقط یه ارایشه؟ادمای قدر نشناسی ان من هرکاری هم کنم همین نیم وجب ...

هی ور برو آخرم درستش نکن بگو بلد نیستم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بعضیا خیلی درخواست‌های عجیب دارن از آدم، حق داری بنظرم

من حتی بعد عروسی خشک شویی هم ندادم لباسا رو دلم نمیخواست بوی شوهرم بره از رو لباس ولی درک نمیکنن فقط توقع دارن از ادم 

همسرم لباس دامادی وکفشش رو چون نمیپوشید بخشید به کسی،اگه ایشونم نمیپوشه ایرادی نداره کسی بپوشه 

کسی میگه آرایشم کن اگه دوست نداری اول کارای خودت رو تکمیل کنم بعدش اونو انقد زشت درست کن یا ساده دیگه بهت نگه