لباس دومادی شه کاش بعضی از ادما فهمو شعور داشتن یه عروسی میخایم بریم همه لباس از ما میگیرن از اونور مادرشوهرم اول صب زنگزد بیا موهای دختر برادرشوهر تو درس کن آرایشش کن بابا من به کی بگماگه حوصله بچه داری داشتم چهار تا زاییده بودم تا الان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه نچسبی،از اونایی که اگه کارت به بقیه گیر میوفته همه روشونو ازت بر میگردونن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه آرایش کردن،بچه داریه؟چه نچسبی،از اونایی که اگه کارت به بقیه گیر میوفته همه روشونو ازت بر میگردونن
من کارم به اینا نمیفته مگه تو میدونی فقط یه ارایشه؟ادمای قدر نشناسی ان من هرکاری هم کنم همین نیم وجب بچه میره پشت سرم صدتا حرف میزنه دلم باهاشون صاف نیس
من کارم به اینا نمیفته مگه تو میدونی فقط یه ارایشه؟ادمای قدر نشناسی ان من هرکاری هم کنم همین نیم وجب ...
هی ور برو آخرم درستش نکن بگو بلد نیستم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)