2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید خواهش میکنم خیلی حیاتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 48 پست
ناهار نخورم به جاش فقط سالاد بخورم بده؟

نهه ناهار رو بخور ولی مثلا دو تا کباب میخوای بخوری یکیش کن و ینکه یک چیزی بخوای سریع وزن کم‌کنی و چیزی نخوری زیر چشات گود میشه مواظب باش صورتت از ریخت نیوفته

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

نهه ناهار رو بخور ولی مثلا دو تا کباب میخوای بخوری یکیش کن و ینکه یک چیزی بخوای سریع وزن کم‌کنی و چی ...

باشه نصف میکنم پس 

بنظرتون مولتی ویتامین بخورم باعث میشه پوستم خراب نشه وقتی رژیمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح نیم ساعت راه برو بعد از ظهر هم همینطور شبا شام نخور به جاش چند تا میوه بخور از ناهارت هم زیاد نزن در حد سه چهار قاشق کمتر بخور البته ببین چقدر غذا می خوری در طول روز زیاد نباید باشه غذای سرخ کردنی هم کلا نخور و چیزای شیرین برای این هم که هوس کردی چیز در کالری بخوریم هر هفته صبحش یه چیزی که هوس کردی بخور

باشه نصف میکنم پس بنظرتون مولتی ویتامین بخورم باعث میشه پوستم خراب نشه وقتی رژیمم؟

اینا رو نمیدونم به خدا من صورتم خیلی تپل شده بود الا بهتره 

میدونی اینجوری میگم که بعضی ها دیدی وقتی لاغر میشن به صورتشون نمیاد اینجوری میگم اعتدال داشته باش چون مراسم هم هس

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

ممنونم عزیزم ببخشید من زیاد سوال می پرسمصبحانه هر چی باشه با دو تا نون تست جو میخورم ، بنظرتون خوبه ...

نونایی ک سبوس دارن چاق نمیکنن

برنجم میتونی از برنج قهوه ای استفاده کنی

صبحانتو کامل بخور ک گرسنه نشی ناهارتو میتونی سالاد با یه تیکه سینه مرغ یا حبوبات پخته و یا چیزای دیگه میتونی سرو کنی عصرونه خرما یا چای بخور یا یکم آجیل در کل باید چیزایی بخوری ک سیر بشی اگه نخوری ام ممکنه از گرسنگی نتونی جلوی خودتو بگیری و خوراکی نا سالم بخوری

نونایی ک سبوس دارن چاق نمیکننبرنجم میتونی از برنج قهوه ای استفاده کنیصبحانتو کامل بخور ک گرسنه نشی ن ...

یعنی برنج قهوه ای و نان جو اصلا چاق نمیکنن؟ هر چقدر خواستم میتونم بخورم؟ 😍

وای خدا چیکار کنم پس 😔

عزیزم نگران نباش اگه خوراکت خوب و سالم باشه ن پوستت خراب میشه ن ریزش مو میگیری من مدتی ک رژیم بودم سبزیجات زیاد میخوردم پوستم خیلی خوب شده بود

پیاده روی خیلی تاثیر داره تو همین تایمی ک داری لاغر میشی