2777
2789

فقط همین یه تیکس؟کدوم قسمته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

شبیه قارچه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قآرچ چیه؟درد و خارش نداره

برای اطمینان برو متخصص پوست دارو میده، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بله این اندازه عدس هست وسط دو سینه امروز دیدمهفته پیش هم هر دو زیربغلم ازین بزرگتر دو سه تا ایجاد شد ...

بخاطر رطوبته و یجور قارچه خطرناک نیس خودش میره من الان رو پاهام زدم چون در معرض رطوبت کفش بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بخاطر رطوبته و یجور قارچه خطرناک نیس خودش میره من الان رو پاهام زدم چون در معرض رطوبت کفش بود

آخه اونجور که تو نت خوندم قارچ خارش داره 

بعد تو رطوبت میاد

ولی من محیط زندگیم سرد هست و بدنم معمولا خشکه تا مرطوب ...

🤦‍♀️

آخه اونجور که تو نت خوندم قارچ خارش داره بعد تو رطوبت میادولی من محیط زندگیم سرد هست و بدنم معمولا خ ...

ت نت بزن قارچ پوستی کف پا شکلشون مشابه همه