2777
2789
عنوان

اونایی که می‌خواستید طلا بگیرید کشید بالا بیایید دور هم باشیم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 63 پست
موقع فروش هم اگ یهو لازم بشه بفروشی30درصد مالیات

ینی ب کسی ک میره طلاشو بفروشه مالیات هم بده؟

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی ب کسی ک میره طلاشو بفروشه مالیات هم بده؟

طبق چیزی که تو قانون «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» اومده، ملاک برای مالیات تاریخ خرید و فروش هست.

🔹 یعنی وقتی طلا رو بفروشی، باید مشخص بشه کی خریده بودی و الان بعد از چه مدتی داری می‌فروشی.

اگر مدرکی از خرید قبلی (مثل فاکتور یا رسید رسمی) داشته باشی، زمان خریدت مشخصه و مالیات طبق اون محاسبه میشه (مثلاً اگه بیشتر از دو سال پیش خریده باشی، فقط ۱۰٪ روی سودت حساب میشه).

اگر هیچ مدرکی نداشته باشی، قانون ممکنه فرض کنه همون امسال خریدی و الان زود داری می‌فروشی، که در اون صورت نرخ مالیاتش بالاتر میشه (مثلاً ۳۰٪ روی سود).

🔹 خود اصل طلا مالیات نداره؛ مالیات روی سود خرید و فروش هست.

یعنی اگر مثلاً ۲۰ میلیون خریدی و ۳۰ میلیون فروختی، روی اون ۱۰ میلیون سود (با در نظر گرفتن نرخ تورم رسمی) مالیات حساب میشه.

طبق چیزی که تو قانون «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» اومده، ملاک برای مالیات تاریخ خرید و فروش هست.� ...

ادم دیگه طلا هم نمیتونه پس انداز کنه ....خب آدم طلا میخره ک سود کنه ...ازسودشم مالیات بدیم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بله خوندم ممنون

براخرید خونه طلاهاتو دادی

ادم دیگه طلا هم نمیتونه پس انداز کنه ....خب آدم طلا میخره ک سود کنه ...ازسودشم مالیات بدیم

میگفتن از این به بعد با کارت ملی خرید میشه طلا 

دیگ نمدونم اجرایی شده یادر راه اجرا شدنه 

تصویب شدنشو که شد

نه برای خونه باغ.در اصل باغ و سوئیت داخلش

بسلامتی ان شاءالله...منم میخوام بدم‌ملک بخرم انقدر دودلم موندم چکارکنم

طلا بخوره تو سرشون

خدا رحم کنه بهمون بعد از این چی میخواد بشه

رسما کشور فلج میشه از نظر اقتصادی

همین الانش اینقد وحشی و بی‌رحم شدن و ناامنی و دزدی زیاد شده کم کم بدتر میشه هی اوضاع

میگفتن از این به بعد با کارت ملی خرید میشه طلا دیگ نمدونم اجرایی شده یادر راه اجرا شدنه تصویب شدنشو ...

چ بد ..آخه آدم یکم پول داره میگه برم طلا بخرم ک بعدن سود کنم ....حالا من نمیدونم طلامو بدم ب ملک خوبه یا بد