2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 133 پست
اونوقت تو هم اونو آزاد می‌زاری ؟هر جا خاست هر جور رفتار کرد با این و با اون ؟ عیبی نداره؟ برات مهم ن ...

عکس بزاره مشکلی ندارم 

اخه عکس گذاشتن واقعا چیز مهمی نبود ک بزرگش کرد ب نطرم🥲نمیدونم والا

نه بابا ما مامانمون هم برده بودیم برای آشنایی قرار بود چندماه بشناسیم همو اگه اوکی بود بیان خاستگاری ...

پس خیلی پیش رفتین چرا این کارو کردی بچه جون ببخشید دختر جون آخه ! ای بابا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید ما ایرانیا که یه دفعه پرت نشدیم توی این زمان و این مکانبالاخره یه فرهنگ طولانی مدت پشت سر دار ...

قبول دارم حرفتو 

میتونستیم راحت تر و صمیمانه تر حلش کنیم و کنار بیایم

خودمم یکم تند رفتم. 

منتها اخه متنفرم از اینکه یکی بخواد محدودم کنه

عصبی میشم دست خودم نیست 

خیلی خودشو کنترل کرده گاهی این حرفا هر چه رک تر باشه از همون اول بهتره

خب اخه من برای جلب توجه اینکارو نکردم. همیشه عکس میزارم از خودم

ی چیز عادیه برام

ی جوری باهام حرف زد انگار عکس با نیم تنه گذاشتم استوری🫠

نه ولی به جورایی نمایشه دیگه یعنی ببینید منو چطورم؟ خوشتون میاد؟ این که واضحه چرا خودتونو گول میزنید ...

ای بابا 

یعنی شما با پوشیه میرید بیرون که چهره‌تون رو نمایش ندید؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

کاملااااا کار درستی کردی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...