2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم ب کسی ک دوستش داره میگه دنبال جلب توجهی؟ شایدم من خیلی لوسم🥲

چی بود موقعیتش بگو ببینم ارزش داره برگرده بهت یا نه ؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دمت گرم تو یه انسان هستی برای خودت میتونی تصمیم بگیری که عکس بزاری یا نه

وقتی حرف زوج شدنه دیگه به جفت انسانن توی بعضی چیزا باید تغییر رویه بدن هر دو تاشون و به نظرم تجربتون کمه تقصیر ندارین ولی فرصت ها رو از دست ندین اینجوری 

موقعیت شغلی منظورته؟

کلا منظورت از موقعیت شغلی بود یا خونه و اینا هم داره ؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

قبول دارم حرفتو میتونستیم راحت تر و صمیمانه تر حلش کنیم و کنار بیایمخودمم یکم تند رفتم. منتها اخه مت ...

نه اون برای تو هرکسیه

نه تو برای اون

قراره مهم ترین ادم زندگیت رو انتخاب کنی

اونم همینطور

بدبختی ما ایرانیا اینه که بیرون خونه و خانواده ادمای خیلی کول و گرم و خوش اخلاقی هستیم

ولی با خانواده و همسر مون بلا نسبت عین چی بداخلاق

درصورتی کع برعکس باید باشه

ما چون خیالمون راحته که مثلا مامانم که دیگه مال منه یا همسرم که دیگه مال منه پس لهزم نیست از فلان علاقه ام یا فلان چیز گذشت کنم

ولی برای یه ادم غریبه گذشت که میکنیم هیچ گاهی درحق خودمون ظلمم میکنیم که مبادا اون ناراحت نشه

اختلاف عقیده برای همه هست

دوتا خاهر دوتا دوست زن و شوهر همه

ادم باید با کسی ازدواج کنه که حاضر باشه برای اون آدم خاص گذشت کنه گاهی

انتخاب شخصی که لیاقت گذشت داشته باشه

ارزش گذشت داشته باشه

میدونی میخام چی بگم؟

این یه اختلاف عقیده بوده

اون حرف اشتباهی زده از کلمه جلب توجه استفاده کرده پلی شما با یه سیاست زنانه براحتی میتونستی مدیریت کنی و اونو پشیمون و عذرخواه

یه عکس گذاشتن بزای بقیه مهمه یا حفظ ارامش و احساسات همسر؟

جواب این سوالو درشرایط برعکس بهش فکر کن

البته بازتکرار میکنم چون خودت میکی بقیه چیزاش خوبه

ینی مشخصه اون بنده خدا بیمار روانی ک نیست

فقط یه عاشقیه که روی زنش غیرت معقول داره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

بنظر من اگه از همه لحاظ اوکی بود فقط یکم دعوا و قهر میکردم بعد اشناییمو ادامه میدادم 

به رفتاراش دقت میکردم ببینم کلا همین شکلیه یا نه مثلا حساس شده یا الکی ادا درآورده 

بعدش اگه دیدم واقعا کنترل گره رابطمو بهم میزدم 

خیلی عجولانه رفتار کردی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

کلا منظورت از موقعیت شغلی بود یا خونه و اینا هم داره ؟

خونه و ماشین داشت البته خب اینو دیگ باید داشته باشن

موقعیت شغلیشم اوکی بود

البته ظاهری از من پایین تر بود یکم ولی خب اوکی بودم با ظاهرش

بنظر من اگه از همه لحاظ اوکی بود فقط یکم دعوا و قهر میکردم بعد اشناییمو ادامه میدادم به رفتاراش دقت ...

میدونی من یکم عجولم

عصبی میشم دیگ فکر نمیکنم ب کارها و حرفام

ای بابا یعنی شما با پوشیه میرید بیرون که چهره‌تون رو نمایش ندید؟

بیرون رفتن با عکس گذاشتن خیلییییی فرق داره عزیز دلم 

ببخشید یه سوال دارم میشه بپرسم؟ شغل ایشون چیه و شغل شما چیه ؟ ببخشید شاید خصوصی باشه نباید بگید ولی کمک می‌کنه به نتیجه گیری

خونه و ماشین داشت البته خب اینو دیگ باید داشته باشنموقعیت شغلیشم اوکی بودالبته ظاهری از من پایین تر ...

ببین اگه خیلی واووو هستش برگرد بهش وگرنه ارزش نداره 

اخه من حتی اگه میگف مثلا دوست ندارم عکس از خودت بزاری میتونستیم با گفت و گو حلش کنیم خیلی بهم بر خور ...

کسی بعد حداقل ۲۰سال زندگی تغییر نمیکنه ن شما ن ایشون

شمام با گفتگو کوتاه نمیاومدی

فرهنگی بهم نمیخوردین

بهتر رد کردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد