2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 142 پست
افرین کار درستی کردی خواستگاری که اینطوری گیر بده از همین الان که تازه خیلیا حفظ ظاهر میکنن خدا میدو ...

نه بابا با شومیز و لباس بیرون

اگه عکس لختی استوری کنم کلوز میزارم اصلا پسر نمیبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو‌ کردی‌ 

قبول کردنش‌ قمار سر زندگیته‌ 

الان سر یه عکس گیر میده فردا به بیرون رفتنت‌ 

الانم نهایت چند روز پکری‌

نرو طرفش که سر چند روز نرینی به زندگیت 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
عزیزم ذره درستهمن همبشه استوری میکنم عکس لختی ک نیست ک بگم حساس شدهی عکس معمولی بوداخه طرفم حتی مذه ...

غیرت ربطی به مذهبی بودن نداره 

بعدشم یه وقت شروع به دوستی با یه هدفیه ولی ادامش تغییر می‌کنه سال میشه به وقت هم قرص میشه 

این از نوع قرصاش بوده   ولی جدی میگم هاااا

خب اشتباه بوده کارم؟ واقعا گیجمیکمم دلم براش تنگ شدخ اگه دروغ نگمدوباره توی اینستا بهم ریکویست داده ...

باهاش حرف بزن از الان خط نشون بزار باهم مشکلات حل کنین معلومه دلتون باهمه اونم ادمه شاید غیرتئ شده یه لحظه بخاطر یه اشتباه بقیه کارای خوبشو نادیده نگیر 

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

نمی‌دونم کار شما منطقی بود یا نه

ولی چون عکس خودتو می‌ذاری دنبال جلب توجهی خیلی حرف بچگانه‌ایه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

غیرت ربطی به مذهبی بودن نداره بعدشم یه وقت شروع به دوستی با یه هدفیه ولی ادامش تغییر می‌کنه سال میشه ...

نه بابا ما مامانمون هم برده بودیم برای آشنایی 

قرار بود چندماه بشناسیم همو اگه اوکی بود بیان خاستگاری رسمی

ببینید ما ایرانیا که یه دفعه پرت نشدیم توی این زمان و این مکان

بالاخره یه فرهنگ طولانی مدت پشت سر داریم

کاری یه اسلام هم نداره قبل اسلام هم ما مردمی بودیم پوشیده

مرد و زن پوشیده بودیم

تا اینجا اوکی؟

بخای یا نخای مرد ایزانی دوست داره زنش فقط مال خودش باشه

همون پسرایی هم که ادعای باز بودن میکنن 

با دخترای یه کم بازتر تر از لحاظ حجاب البته منظورمه دوست میشن

ولی با دخترای پوشیده تر ازدواج میکنن

میخام بگم وقتی میگی همه چیش خوب بوده

خب پس دلیلی نداره ناراحت بشی

اون روی تو غیرت داره

نگفنه در رو بروت میبندم و حق نداری اینستا نداشنه باشی مثلا

گفته دوس ندارم جز خودم کسی موها یا زیبایی های تورو ببینه

خیر الامور اوسطها

بنظر من باتوجه به کلیت پیامی ک گفتید

نباید ناراحت میشدید

و ی چیز دیگه

متاسفانه گااااااااهی بعععععععععضی خاونوما و همینطور بعضی اقایون توی رابطه انگار دارن باهم رقابت میکنن بجای تعامل!

بجای ناراحتی اگع میگفتی اوکی من قصد جلب توجه ندارم و همین که توجه تورو دارم برام باارزش ترینه

مطمئن باش اونم هم بیشتر بهت اعتماد میکرد هم از حرفی که بهت زده بود پشیمون و سعی در نازکشیدنت میکرد

پس با کمال احترام

من حق به ایشون میدم

چون خودتم اذعان داری که همه چیز دیگه شو دوست داشتی

امیدوارم زودتر حل بشه

گذشت کردن لازمه ی ازدواجه وگرنه میشه رقابت

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

اونوقت تو هم اونو آزاد می‌زاری ؟هر جا خاست هر جور رفتار کرد با این و با اون ؟ عیبی نداره؟ برات مهم ن ...

می‌دونی که دنیای اونا با ما خیلی فرق داره همینجوری کلی باید بپایدش وای به حال اینکه بخاطر آزاد بودن خودت اونو هم آزاااااد بزاری

خوب بهت علاقه اش بیشتر شده می‌خواسته فقط مال خودش باشی این که واضحه عجیبه وی نبردی واقعا

آدم از خودش عکس بذاره مال هر کسی میشه که عکسو ببینه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید