2777
2789

آقا امروز  رفتم خونه داداشم  

بعد من رفتم داخل مثلا من مهمونم خیر سرم

همه نشستیم  یهو داداشم برگشت به من گفت مروارید پاشو. برو یه چایی بیار برای همه

آخه برادر من کوری؟ زن خودت رو نمیبینی اون ور بخیال نشسته داره با مامانم حرف میزنه؟

تو خبر نداری من  بهم دستور بدن انگار فحش دادن؟😂

هیچی دیگه انقدر جیغ جیغ کردم و غر زدم زنداداشم خودش رفت چای اورد😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

@دختر_خاکستری‍ 

بیا عشقم بقیه هم تگ کننن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره برادرت

مجنونت شدم❤️لیلی                                                        پریشونت شدم❤️لیلی                                                        سیل چشات کردم                                                                داغونت شدم❤️لیلی

@دختر_خاکستری‍ بیا عشقم بقیه هم تگ کننن

این الان تگ کردن بقیه داره عزیزم خدایا امشب سایت چه شده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
کار بدی کردی درسته مهمونی ولی خب چه اشکالی داره به صاحب خونه کمک کنی.خواهر شوهر مهربونی باش

والا من همیشه کلی کمکش میکنم

ولی واقعا بهم برخورد 

این الان تگ کردن بقیه داره عزیزم خدایا امشب سایت چه شده

چرا مگه سایت چی شده عزیزم؟ 

خب راس میگه خودت پاشو 

حالا به کنار که جیغ جیغ کردن تو جمع درست نبوده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

خونه دادشت بودهحالا ی چایی میاوردی مگ چی میشد

چیزی نمیشد ولی لحن داداشم قشنگ نبود

وظیفه من که نیست بهم دستور بدن

خب راس میگه خودت پاشو حالا به کنار که جیغ جیغ کردن تو جمع درست نبوده

جیغ جیغ مثاله😂

ولی خب نباید بهم دستور میداد

چرا مگه سایت چی شده عزیزم؟

آخه کارتون خوب نبوده عزیزم دوست نداشتید کمک کنید منطقی میگفتید جیغ و داد نداشت

همش شده تاپیک جنگ امشب توهم زدن یک عده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
دقیقا از چی بهت برخورد زنداداشت خونه شما میاد هیچ کاری نمی کنه؟

نه والا کاری نمیکنه من و مامانم نمیزاریم 

من از لحن داداشم بهم برخورد نباید دستور بده که

وظیفه من که نیست  با لحن خوش بگه منم میارم