2777
2789

موقعیت خوبی داشت

یکماه بود داشتیم اشنا میشدیم و سه بار رفته بودیم بیرون

توی قرارهامون مشکلی نداشتیم باهم

تا اینکه یه شب من اینستا استوری گذاشتم از خودم

یهو گفت چرا عکس خودتو استوری میکنی دنبال جلب توجهی! 

چرا تلگرامت عکس خودته این کارا درست نیست 

حالا من عکس باز نمیزارم کلا نهایت فقط بدون حجاب مو ام توی عکسام 

اینم بگم طرفم مذهبی نیست ک بگم باهم تفاوت داریم

بعدشم بحثمون شد من گفتم دیگ نمیخوام ادامه بدم از الان ب خاطر  یه عکس  داری بهم میگی دنبال جلب توجهم

بعدشم گفت اشتباه کردم و تمومش نکن

ولی گوش ندادم

حالا یکم پشیمونم

ب نطرتون کارم درست بوده یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی 

طرز تفکر تون با هم فرق میکنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
کار خوبی کردی طرز تفکر تون با هم فرق میکنه

اخه من حتی اگه میگف مثلا دوست ندارم عکس از خودت بزاری میتونستیم با گفت و گو حلش کنیم 

خیلی بهم بر خورد ک گف دنبال جلب توجهی