2777
2789

یکیشون مطلقست مهربونه احترام میزاره بهم حتی اونروز که بهش گفتم جوابم منفیه چندین بار زنگم زد دو روز بعدش اومد شهرمون محل کارم گل برام گرفته بود تبریزیه من سمت جنوبم گفت همجوره ساپورتت میکنم و پشتتم ، گالری فرش داره

اون یکی دیگشم من دوسش دارم ، بهم میگه دوسم داره ولی باور نمیکنم ، همکارمه ، حس میکنم بخاطر مسائل جنسی میخوادم

اولی بدلم نیست با اینکه میدونم از دومی سرتره ولی بخاطر دومی چون دوسش دارم ناراحتم

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

همزمان چطور با دو نفر مذاکره میکنی؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشون دکتره و یکی دیگشون مهندسه

یکیشون استاد جبر و حساب و هندسه

ولی جدی نه، حالتو خوب نمیکنه

مطلقه هه که داستان داره، اون یکیم وقتی فک میکنی بابت مسائل جمسی میخوادت باید فرار کنی دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هااااا؟

کجاش برات سوال بود عزیزم؟

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

اینجوری درست نیست که جفتشونا معطل خودت کردی تکلیفشونا روشن کن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یکیش رو انتخاب کن اینجوری دچاره سردرگمی میشی و با دوتاشم بهم میزنی 

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

همزمان چطور با دو نفر مذاکره میکنی؟

کسی مذاکره نمیکنه 

بنده فقط با آقای دومی چت دارم اما اولی ولم نمیکنه 

در ضمن بکنمم تعهد ندارم به کسی و تو رابطه نیستم که نکنم و حرف نزنم

اینجوری درست نیست که جفتشونا معطل خودت کردی تکلیفشونا روشن کن

اولی تکلیفسو مشخص کردم نمیدونم چرا ولکن نیست 

همش ذهن منم درگیر میکنه میگم شاید من اشتباه میکنم فرصت نمیدم بهش

اولی تبریز شما جنوب کشور پس مجازی آشنا شدی 

رابطه مجازی مفت اش گرون 

اگه کلا در دنیا قرار این دو نفر باشند باهاشون آشنا بشی بنظرم تنهایی شرف داره به جفتش

مگه هدفت سرگرمی و ابطال وقت باشه 

یکیشون دکتره و یکی دیگشون مهندسهیکیشون استاد جبر و حساب و هندسهولی جدی نه، حالتو خوب نمیکنهمطلقه هه ...

یکیشون دکتره و یکی دیگشون حجره داره 

یکیشون دره خونه بازه همیشه سفره داره 

یکیشون خیلی خوبه یکیشون خیلی خوبه همگی بگید ماشالله 

با ریتم بخونید 😄

یکیش رو انتخاب کن اینجوری دچاره سردرگمی میشی و با دوتاشم بهم میزنی

با آقای اولی حتی پیام هم داد جواب ندادم 

نمیدونم دلم باهاش نیست بخودشم گفتم 

کسی مذاکره نمیکنه بنده فقط با آقای دومی چت دارم اما اولی ولم نمیکنه در ضمن بکنمم تعهد ندارم به کسی و ...

موفق باشی، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…