2777
2789
عنوان

حماسه ای دیگر از عروس عمم😂😈

| مشاهده متن کامل بحث + 5673 بازدید | 114 پست

عمم ایناهم چون کلا میدیدن که دختره و خانوادش خیلی رند هستن خونه رو نمیخواستن بنام پسرشون کنن.

عمم گفته بود من زنجیر توگردنی وان یکاد خریدم واسه نوه ام

یه ولیمه حسابی هم مبگیریم براش .

دختره گفته بود دستتون درد نکنه و پاشده بود رفته بود ازونموقع هم کلا سرسنگین شده.

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

توی سایت کارا مدارک تحصیلی فرد را از قبل چک کنید 

برید محل کار و زندگی پدر مادر و تحقیق کنید صرفا به گفته افراد اکتفا نکنید 

خانواده ها باید هم کف باشند که یکی دیگه نیاد عقده هاشو بخواد جبران کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمایی

کم مونده بگه شلوارتون رو دربیارین بدین به ما چون دخترمون عروستون

البته از بی ارزگی پسر عمت هم هس که اینجوری دختره سوارشون شده باید این خواسته هاش معقول باشه

ننه بابای دختره میدونن چه دختری داشتن که فقط میخواستن از شرش کم بشن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

حالا دختره بارداره ۴ ماهشه بچشونم پسره گیر داده به عمم که مامانم میخواسته ست زنجیر و دستبند کارتیه ط ...

اسی این حس رو میکنم داری نقش خواهر شوهر رو واسه پسر عمه ات بازی میکنی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عمم ایناهم چون کلا میدیدن که دختره و خانوادش خیلی رند هستن خونه رو نمیخواستن بنام پسرشون کنن.عمم گفت ...

عمه شما چطور بلده با مامانت بد رفتاری کنه .بیچاره مامانت رو اذیت کنه.نمیتونه عروسش رو بنشونه سر جاش؟

عمم ایناهم چون کلا میدیدن که دختره و خانوادش خیلی رند هستن خونه رو نمیخواستن بنام پسرشون کنن.عمم گفت ...

یادخدا 

🧚‍♀️🤍فرشته 🤍🧚‍♀️هدف تابستان  تکمیل زبان تحت هر شرایطی شده پرونده شو ببند .لطفا ولش نکن .توروخدا ...God, save me...‌میشه برای حال خوب من ی صلوات بفرستین 💞❄️🔗

اینم بگم موقعی که میخواستن خونه مشترکشونو تمیز کنن که جهازو ببرن دختره ۵ تاخواهر داره یه زنداداش 

میگفت مامانم دست درد داره شوهرخواهرامم نمیزارن خواهرام بیان کمک چون بچه کوچیک دارن میگن بشین به بچت برس و ... 

میگفت مامانم میگه مادرسوهرت ۳ تامسر داره ماشالله خونش عین عروسه به سلیقه اون بچین جهازتو ( اینجوری میگفت که عممو ببره خونش تمیزکاریارو کنه) 

عمه منم به ما که میرسه زرنگه اونموقع خیلیم ذوق خونه پسرشو میکرد رفت خونه رو تمیز کردن باشوهرعمم و پسرعمم 

عروسه ترتمیز اماده فرداش جهاز اورد .

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

تقصیر خود عمته

ینی نباید یه تحقیق میکردن از بیمارستان اون اقا؟

یا تحقیق کنند از دوستای دختره که بفهمن لیسانس نداره؟

مگه نمیدونن هرچی تو مهربرون باشه باید عملی بشه پس الکی مینویسن؟

یا نمیتونسته به دختره بگه پاشو برو خونتون وقتی مریضی من اینجا خودم سه تا پسر دارم؟

عمه خودت سادگی کرده و گذاشته سرش شیره بمالن.

عمه شما چطور بلده با مامانت بد رفتاری کنه .بیچاره مامانت رو اذیت کنه.نمیتونه عروسش رو بنشونه سر جاش؟

مامان من خودش از ادم عالم بدتره خیلی میچزونه 

از پس عمم برمیاد 

ولی اره عمم براماها زرنگتره کلا 

عروسشم ازخودش بدتر 

دست بالای دسته خواهر

شاه راضی وزیر راضی نوکر چرا ناراضی😐

ناراضی نیس داره به سادگیشون میخنده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مامان من خودش از ادم عالم بدتره خیلی میچزونه از پس عمم برمیاد ولی اره عمم براماها زرنگتره کلا عروسشم ...

نه عمت میخواسته بگه من خوب عروس داری میکنم.من خوبم خوب عروس نگه میدارم و...

ایول به مامانت خوشم امد پس مثل خودمه .همون موقع وهمون درجا طرف رو مینشونه سرجاش.خوشم امد