2777
2789
عنوان

حماسه ای دیگر از عروس عمم😂😈

| مشاهده متن کامل بحث + 6305 بازدید | 114 پست
فک کن من متاهلم از پسر عمم بزرگترم جای داداشمه ، بهم گفتن لابد عاشق شوهرش بودی الان دروغای عروسه برا ...

اره خوندم🤣🤦‍♀️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دوسال اینا افتادن دنبال تالارو فلان ...

اهان اینم بگم شوهرعمم داشت تو اسلامشهر دنبال خونه میگشت دختره و پدرمادرش میگفتن نگینو ببرید پیش خودتون سمت خودتون خونه بگیرید دیگه مادرخودش هرچی بلد بوده رو تاحالا یادش داده نوبت مادرشوهره بالاسر عروسش باشه راه و چاهو جلوش بزاره بهرحال بچه ها نادونن اول زندگی 

زور میزدن دختره از اسلامشهر بیاد تهرانسر 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

یکی ازفامیلای ماهم سرعروس گرفتن بشدت وسواس بخرج داد ک پولدار باشه چنین باشه چونان باشه اخرشم گرفت ولی دختره چون شوهرش شب کاربرد شبا میرفت بیرون بی اجازه ی شب پلیس باسه مرد توپارتی عروسودوستشو گرفته بود🥴🥴🥴🥴

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بعد دوسال اینا افتادن دنبال تالارو فلان ...اهان اینم بگم شوهرعمم داشت تو اسلامشهر دنبال خونه میگشت د ...

خوب ادامش 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

دختره هم درسشو شروع کرده بود داشت لیسانس میخوند به پسر عمم میگفت یه ترمشو پاس کردم بقیش مونده بوده ...

شوهرعمه منم گفت من برای هر۳ تاپسرم باید خونه بخرم ندارم که ۳ تا تو محل خودمون بخرم 

نگینم که هم درس میخونه هم شاغله نزدیک مادرش باشه بهترهخونه ما همیشه برادرشوهراش با شورتک نشستن راحت نیست هم خودش معذب میشه هم بچه های من 

و همون اسلامشهر یه ۴۰ متری ۱۵ سال ساخت گرفت براشون.

بنام پسرشم نکرد عروسشون قهر کرد که خونه مگه مال ما نیست خب فقط منته اگه مال ماست بنام ما باشه سه دونگ سه دونگ 

شوهرعمم هم گفت من هدیه پدرشدنش انشالله میزنم بنام خودش 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بابای دختره هم بهیار بود توبیمارستان که صدالبته شغل قابل احترام و شریفیه اما دروغ گفته بود که پرستاره 

بابای دختره هم بهیار بود توبیمارستان که صدالبته شغل قابل احترام و شریفیه اما دروغ گفته بود که پرستار ...

جدیدا حس میکنم خیلی این دروغ گفتنای قبل ازدواج بیشتر شده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حالا دختره بارداره ۴ ماهشه بچشونم پسره 

گیر داده به عمم که مامانم میخواسته ست زنجیر و دستبند کارتیه طلا بخره واسه بچه 

گفته یه تیکشو مادرشوهرت بگیره یکیشو من. 

منم گفتم وای نه مادرشوهرم داره این فسقلی رونیکمده صاحبخونه میکنه داره خونه بنام باباش میزنه طلاهارو خودت بخر 🤣🤣🤣🤣🤣