2777
2789
عنوان

حماسه ای دیگر از عروس عمم😂😈

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 114 پست

همین دیگه 

الانم شوهرعمم و عمم بسیار خستن از دستش. 

پسرعمه هم فقط میگه دختر خواهر دار نگیرید هربار که خواهرش یه گوشی عوض میکنه خونه مایه ماه جنگه خواهرش یه نخ میده اینم سرنخو میگیره کلا تغییر موضع میده 

یعنی میگه میشینن اتاق فکر میزارن و اگه خواهراش نبودن ما یبارم دعوا نمیکردیم الانم حاملس همش خونه مامانشه میگه خونه مارو بابات تواسلامشهرخرید واسه همین وقتا که مامانم مواظبم باشه وگرنه تواگه بچه اونایی و میخوانت توچرااینجایی من بچه ایتجام متولد اینجام توروچرا راضی شدن اسلامشخر بشینی که تازه وعده سرخرمن دادن بچه داره میاد بنامت هم نزدن.

از اونموقع که جنگ شد با پدرمادرش رفت شهرستانشون و اومد تهران دیگه ازونموقع خونه خودش نرفته نمیگه هم قهرم 

میگه مامانم مواظبمه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش عمه تو را گرفته بود برای پسرشتو قناعت می کردی و چیزی نمی خواستی

چه حرف بی ربطی.

واقعا براتون عادیه همچین عروسایی؟ 

الهی قسمتتون.

اینم بگم پسرعمه ۴سال و خانمش ۷ سال از من کوچیکترن .

من فقط کاراش برام جالبه و گاهی میادتوذهنم که اگه هرکدوم مازنااینکارارو میکردیم واکنش شوهرامون و خانواده هاشون چی بود واقعا 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

همین دیگه الانم شوهرعمم و عمم بسیار خستن از دستش. پسرعمه هم فقط میگه دختر خواهر دار نگیرید هربار که ...

عمت عروس که نگرفته رسما رفت عمروعاص رو از یزید قرض گرفته آورده🤣🤣💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

تو این جور تاپیکا معمولا گ.ه عروس عمتو میخورن و پارت میکنن

دقیقا گوه خوراش پیداشدن 🤣😂 چقدرم زیادن اوووووه 

مگه چقد گه داشت همشونو سیر میکنه؟ 

دخترعمه منکه غریبس مطمین باش کسی که خوراکش اینه توزندگی واقعیشونم گه خیلیارو میخورن بالاخره معدشون پرمیشه. 

منو بایه دختر بزرگ پسر مجرد گرفته بهترین عروسی هم برام گرفته تا چشمش دراد هرکی فکر میکنه حسرت اسلامشهر زندگی کردنو میخورم 😅

مثلاااا خیلی خوبن براشون کاملا عادیه اینحور رفتارای یه عروس.

توزندگی واقعی چراانقد هارن خدامیدونه 

اینجاکه میرسن میرن توپوست بزغاله 

فک کن من متاهلم از پسر عمم بزرگترم جای داداشمه ، بهم گفتن لابد عاشق شوهرش بودی الان دروغای عروسه برا ...

فکرشون ماهواره ایه ازبس خودشون دنبال اونجای سوهراینو اونن 

کافرهمه رابه کیش خود پندارد ...

وگرنه منم متاهلم  از پسر عمم بزرگترم 

شوهرمم از هررررنظر خیلی سرتر و داراتر از اونه از هرررنظر