2777
2789
عنوان

زیبایی(فیلر صورت)

122 بازدید | 12 پست

نی نی سایتی ها

من نه ماه پیش دو سیسی به گونه ها و چونه ام تزریق کردم یعنی همه این نقاط کلا دو سیسی شد هر قسمت هفت دهم اینا 

الان دوباره پنج سیسی به چونه و زاویه ام زدم اصلا ورم ندارم یعنی اگه این حجمی که الان دارم ورم باشه چند روز بعد بخوابه یعنی هزینه الکی و زیاااد که

بعد اون زمان که دو سیسی زدم ورم کرد بعد چهار روز انگار هیچی تو صورتم نبود 

به دکتر هم گفتم گفت نگران نباش اینا 

ممکنه کسی بعد تزریق اصلا ورم نداشته باشه و اون حجمی که بدست اومده حجم همون فیلر باشه چون بر عکس دفعه اول کبودی قرمزی اصلا ندارم

منم دوسال پیش یه سیسی به لب بالام زدم ورم کرد خوب شد انگار اصلا ژل نزده بودم 

نمیدونم چرا فکر کنم سرم شیره مالیدن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسال پیش یه سیسی به لب بالام زدم ورم کرد خوب شد انگار اصلا ژل نزده بودم نمیدونم چرا فکر کنم سرم ...

منم نیم زدم به لب پایینم انگار اب زدم 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

دردداشت ؟

آره درد داره ولی آخه پنج سیسی کم نیستااا 

من انتظار داشتم ورم زیادی کنم ولی اصلا انگار نه انگار این حجمش اگه ورم باشه بعد دو روز بخوابه که دیگه پولمو انداختم دور انگار 

منم نیم زدم به لب پایینم انگار اب زدم

نیم باز کمع خب من چی یه سیسی گامل زدم 

فکر کنم الکی گفت یه سیسیه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

منم دوسال پیش یه سیسی به لب بالام زدم ورم کرد خوب شد انگار اصلا ژل نزده بودم نمیدونم چرا فکر کنم سرم ...

منم 

اون سری هفت دهم زدم قبول دارم خیلی کم بود ولی خیلی ورم کرد بعدشم خوابید این سری راحت دو سیسی تا سه سیسی به چونه زدم و انتطار ورم ولی تو همون مطب هم بودم ورم نکرد تا الان می ترسم بره تا هفته بعد

منم اون سری هفت دهم زدم قبول دارم خیلی کم بود ولی خیلی ورم کرد بعدشم خوابید این سری راحت دو سیسی تا ...

نمیدونم لابد ژلاشون به درد نخوره

آره کمهاون برای نه ماه پیش بود من سه شنبه پنجم سیسی زدم ولی خیلی کمه تو صورتم

مطمئنی زد همونقدرو؟

دکتر معروفیه تو شهرمون حس میکنم پنج سیسی رو کامل نمیزنن نمی‌دونم نمیشه تهمت هم زد ولی خب وضعیت من ای ...

آب زیاد میخوری؟

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

دکتر معروفیه تو شهرمون حس میکنم پنج سیسی رو کامل نمیزنن نمی‌دونم نمیشه تهمت هم زد ولی خب وضعیت من ای ...

به نظر منم کامل نزده پس