2777
2789
عنوان

این چیه ترند شده روسری میبندن به کمرشون 😂نکنید زشتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 121 پست

منم یکی از بلاگرا رو دیدم بسته بود

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگله که

مخصوصا با لباسای جذب

تن خیلی‌ها دیدم 🤝🏼😂

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

ترند بستن روسری به کمر واسه خارجیا جوابه نه ما ایرانیای بدبخت که یه دور لچک باید رو سرمون باشه؛ بعد بیایم یه لچک دیگه دور کمرمون ببندیم. اینجوری خروجی شبیه این زنهایی میشه که اسفند ماه دم در با جارو و پارو میوفتن به جون فرش

✍مونالیزا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ندیم کو عکسشیه مدت بود ترند بود جوراب رو شلوار میکشیدنبنظر من خیلی چرت بود و هرچی ترند میشه و بقیه ط ...

اسکراب چی بگیرم؟ چی پیشنهاد میکنید؟ برای بدن

خوش بو و اینام باشه

بعد یه چندتا چیز این مدلی اداییم معرفی کنید

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)