2777
2789
عنوان

والا آدم حسودی نیستم اما 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 65 پست
الهی عزیزم توام مثل من داری یادمیگیری خودت برای خوشحالی خودت تلاش کنیمادر من تو ۳۵ سال عمرم منو نبوس ...

مامان من ۴ ساله فوت شده اون بود

خیلی وضعیتمون از این بهتر بود یه کیک همیشه میگیرفت 

جدا از کادو یادمه همیشه میرفتیم بازار منو همبرگر مهمون میکرد خیلی مهربون بود ۱۱ سالم بود که فوت شد

تولدت مبارکمنم آدم حسودی نیستم ولی بهم حق بده حسودیم شد تو ۱۳ نرمال داشتی، الان هم ۱۲ داری من هیچوقت ...

من اولین گوشیم شیامی بعد سامسونگ بعد آیفون ۱۴ کپی بعد ۱۳ بعد ۱۲ و اول کار ۲ تا تبلت داشتم حسودی نکن خواهر پله پله اومدم بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من فوت شده وقتی ۱۱ سالم بود زن عموم خوش ذوق نیست دخترش خوش ذوقه بابامم به دخترش پول داد کادو م ...

عزیزم خدا بیامرزه.منظورم اینه مامانا تولد میگیرن برا بچها دیگ برنامه میچینن پدر از اینجور چیزا سر درنمیاره مگه اینکه قبلش بهونه بگیری و بگی بهش و ناراحتی حتی دعوا کنی تا حالیشون بشه باید برات کادو بگیرن

عزیزم خدا بیامرزه.منظورم اینه مامانا تولد میگیرن برا بچها دیگ برنامه میچینن پدر از اینجور چیزا سر در ...

حالیش بشه که چی کم گفتم همش میگه نداریم نداریم 

اگه فلان کنم پول تا آخر ماه نمیرسه ☹️

مامان من ۴ ساله فوت شده اون بودخیلی وضعیتمون از این بهتر بود یه کیک همیشه میگیرفت جدا از کادو یادمه ...

الهی بگردم خدا رحمتش کنه 

مامان من هست و همیشه کم لطف بوده و خیلی برام دردناکه رفتازش چون برای برادرم هدیه میلیونی میخره 

عیب نداره میگذره روزای سخت توام

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

مبارک باشه تولدت خوشگله💗یعنی کسی تولدتو یادش نبود؟یا اینکه کسی تولد نگرفتنمیتونی یه تولد با دوستات ...

مانی مانی مانی نداریم 

بابام یادش اما مثل اینکه یادش نیست

چون مانی نیست

مانی مانی مانی نداریم بابام یادش اما مثل اینکه یادش نیستچون مانی نیست

پس سخت نگیر دیگ الان گرونیه بخدا من پارسال کیک تولد نداشتم بعد از پارسال تا الان یه اتفاقی افتاد ک من تا مرگ رفتم بهشون گفتم خاک تو سرتون اگه میمردم آخرین تولد برام نگرفته بودین😂