2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کردم عزیزم

من پریود ام اگر نه می‌گرفتم واست 

وضو بگیر و سه صلوات و سه تا توحید و دعای استخاره که تو نت هستش رو بخون بعدم به روش آنلاین کلیک کن یام از روش دستی روی صفحه بزن 

یا اینکه همین مراحل رو برو و یه تسبیح بردار و به تصادف یه بخشی از تسبیح رو تو دستت بگیری و سه بار تکرار کن اَستخیرُ اللهِ و بعد از دو طرف مهره ها رو جدا کن اگه یه دونه موند به نشان یگانگی خدا جواب بله ست اگه دو تا موند خیر هستش 

و میگن اگه بله اومد یه بار دیگه هم انجام بدید اگه باز بله باشه ینی خوبه و اگه بد باشه ینی وسط اومده

به عبارتی اگه تعداد مهره هات که به تصادف جدا کردی فرد باشه جواب بله ست زوج باشه جواب خیر هستش 

هر مهره رو که جدا می‌کنی بگو یا الله یا الله ....اینطوری 

راستی تاپیک آخر من بیاید این همه تایپیدم🤕🤕

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
نیت کردم دانشگاه قبول شمم:(

عزیزم استخاره برای قبول شدن یا نشدن نیست برای اینه شما بین دوتا کار مردد بشی یا برای انجام یک کاری تردید داری از لحاظ عقلی کلی فکر کردی نتونسی تصمیم درست بگیری انوقت از خدا کمک میخوای ک راهنماییت کنه ک این کار رو انجام بدی یا ندی استخاره برای اینکع ایا فلان جا قبول میشم یا نه ایا فردا میادیا ن نیست فداتشم

من پریود ام اگر نه می‌گرفتم واست وضو بگیر و سه صلوات و سه تا توحید و دعای استخاره که تو نت هستش رو ب ...

استخاره با تسبیح زیاد درست نیست ولی با قران بله درسته همین ک فرمودید ولی استخاره. برای چی میگیری بسیار مهم تره

نیت کردم دانشگاه قبول شمم:(

این که استخاره نمیشه استخاره برای اینه که کاریو انجام بدی یا ندی 

این که تو میگی میشه پیش بینی 

لایکم کن برات تفأل میزنم 

ولی حتما تاپیک آخرم بیاید کامنت خونها

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
من بلدم نیت کن سه تا قل هو الله بخون سه تا صلوات تا برات بگیرم

ب منم بکیرعزیزم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
استخاره با تسبیح زیاد درست نیست ولی با قران بله درسته همین ک فرمودید ولی استخاره. برای چی میگیری بسی ...

تو برنامه سمت خدا شنیدم آموزش داد 

دیگه طبق معلومات حوزویش گفت چی بگم 🤷🏼‍♀️شایدم حق با تو باشه  نمی‌دونم 

این که استخاره نمیشه استخاره برای اینه که کاریو انجام بدی یا ندی این که تو میگی میشه پیش بینی لایکم ...

میشه برام بگیری تفال نیت کردم ممنونم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
تو برنامه سمت خدا شنیدم آموزش داد دیگه طبق معلومات حوزویش گفت چی بگم 🤷🏼‍♀️شایدم حق با تو باشه نمی ...

درواقع استخاره با قران دقیق تر و بهتره 

تسبیح روهم شنیدم ولی سندیت انچنان نداره بازم پرس و جو میکنم  ما خانوادتا همه خاندانمون روحانی هستن😅