2777
2789
عنوان

والا آدم حسودی نیستم اما 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 65 پست
این خانوم به دید دیگه نگاه میکنه به این نگاه نمیکنه هرکسی شرایط زندگی خودشو داره قانون آدما اینه همی ...

سلام عزیزم تولدت مبارک امیدوارم سالای بعداونقدر خوشبختی بیاد برات که حال الانت برات کاملا فراموش بشه 

ولی یه چیزی بگم پدرت هم گناه داره تنها دعاکن یه خانم خوب که مانند مادربرات مهربان و دلسوزباشه براش خدابفرسته

🌿 🌱🪻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید انگارازحرفم ناراحت شدی ... هرطور خودت دوست داری من توشرایطت نیستم فکرکنم داشتن زن پدر اصلا حس ...

نه خواهش میکنم دیگه حرفا ناراحتم نمیکنه 

چون انقدر شنیدم تو این چند سال دیگه عادی شده 

از آشنا و غریبه که از روز ختم شروع کردن درد از دست دادن مادرم یکطرف حرفا و نظرات اونا یکطرف شما خیلی محترمانه تر نظرتو گفتی شاید اولینشون بودی که اصلن به عنوان نظر گفتی نه دستور و عمر واجب اما گوش من پره من چقدر کشیدم و شنیدم تا رسیدم به الان که مجبور شدم خودمو از آدما دور کنم در عوض آرامشم بیشتره روانم سالم تره مردم در مورد همچی نظر میدن نه نظر محترمانه یطوری میکنن انگار زندگی خودشونه 

طرف میگه من با این زندگی راحتم نهههه فلان مگه کرمشون میخوابه تا چیزیو به زور تو حلقوم آدم نکنن بلانسبت شما 

شرایط سادس شما فکر کن داری با یه مردی که بچه داره ازدواج میکنی هیچوقت نمیتونه حس مادرانه به اون بچه داشته باشی تو همیشه زن بابا میمونی اونم همیشه بچه شوهرت نه چیزی بیشتر چرا بعضیا فکر میکنن زن بابا میتونه محبت نداشتن مادرو جبران کنه؟ نه از این خبرا نیست زن بابا هیچوقت خوب نبوده و خوب نخاهد شد آدم خوب یک در هزاره که اونم شانسیه اولش همه خوبن انقدر آدم دور زنگ زیاده که هیچ به ریسکش نمی ارزه به قول قدیمیا اگر زن پدر شاهزاده باشد به فکر کش.تن پیزاده ( بچه شوهر) باشد پدر من یبار ازدواج کرده زندگی کرده الانم نوبت اینه وقتشو واسه من بزاره چون مسوولیتش بیشتره 

به کارای خونه و اینا هم خودم از پسشون خیلی وقته بر اومدم 

نیازی نداریم بهش بازم ممنون از نظر محترمانه ای که گفتی دوست عزیز 💛

نه خواهش میکنم دیگه حرفا ناراحتم نمیکنه چون انقدر شنیدم تو این چند سال دیگه عادی شده از آشنا و غریبه ...

عزیزم چقدر شما باوجود ۱۵ سال سن محترم و فهمیده ای واقعاازشخصیتت خوشم اومد

یه چیزی بهت بگم برااینکه بفهمی حالتودرک میکنم

من سیزده ساله ازدواج کردم و بچه نداریم

باورت میشه خودمو انقدر مردم ازار دادن سرهمین موضوع

منم دلم زخمه

عزیزم

هرطور که ارامش داری زندگی کن و ازخدابرات میخوام که روزای بعدت بهتر و زیباتر رقم بخوره

اگر دلت خواست این کتابا رو بخون

کتاب شفای زندگی لوییز ال هی

کتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد

کتاب جدایی معنوی دبی فورد

کتاب چگونه فکرخدارابخوانیم سیدحسین عباسمنش

کتاب رویاهایی که رویا نیستند سید حسین عباسمنش

عزیزم بازم ازت معذرت میخوام که حرفی زدم که دلت غمگین شد حلالم کن

تو غصه تولد و اینا رو دلت بود من تازه یه چیزدیگه گفتم 

ببخش منو گل من🌹🩵❤️😘🫂

🌿 🌱🪻

عزیزم چقدر شما باوجود ۱۵ سال سن محترم و فهمیده ای واقعاازشخصیتت خوشم اومدیه چیزی بهت بگم برااینکه بف ...

قربونت مرسی عزیزم نظر تو حال من بد نکرد بلکه خوبم کرد 

منو تو فکر اون خانوم بالای بودم که نفرین کرد 

یهو منو کشیدی یه طرف دیگه مرسی بابت محبتت و وقت با ارزشی که گذاشتی 💛💛💛