2777
2789
عنوان

والا آدم حسودی نیستم اما 💔

624 بازدید | 65 پست

یادمه پاسال تولد دختر عموم که مرداد بود افتاد شهریور روز تولد من فکر کن تو تولد یک نفر دیگه شادی کنی اما هیچکس یادش نباشه تولد توعه شایدم بگی اما مهم نباشه امسالم ماه تولد تو واسه بقیه آیفون ۱۳ پرومکس بگیرن تو نه تنها گیرت نیاد آیفون مدل بالا بلکه ۱۳ نرمالتم مجبور بشی بفروشی ۱۲ دست دو بگیری حسود نیستم اما منم دل دارم کلی برنامه ریختم که امسال تولدم یه چیز خوب گیرم میاد چیشد؟ 

تهش دوباره تولدمه و دوباره منم که مجبورم از روز تولدم ساده بگذرم مثل روزای دیگه داره ۱۵ سالم میشه بهم حق بدید برام مهم باشه مهم ترین روزای زندگیمه آخرای بچگیمه یاد اون آهنگ افتادم که میگه شب تولدم تنها رفتم کیک گرفتم بعدشم بخشیدم ولی به دل گرفتم 

چقدر حال منه هیچکس جز خودم براش مهم نیست اما هرسال همینه 💔❤️‍🩹

شاید باورت نشه ولی با توجه به سنت گوشی خفنی دستته! 

خودتو با بالاتر از خودت مقایسه نکن که حس بیچارگی میگیری و همیشه بالاتر از تو هست 

من با 20 سال سن تاحالا آیفون نخریدم! 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی با توجه به سنت گوشی خفنی دستته! خودتو با بالاتر از خودت مقایسه نکن که حس بیچارگی ...

ببین تا قبل از اینکه طرف ۱۳ بگیره سامسونگ قبلی من از گوشیش بالاتر بود من ۱۲ گرفتم اون ۱۳ پرومکس دلم ۱۶ میخاد

الهی عزیزم توام مثل من داری یادمیگیری خودت برای خوشحالی خودت تلاش کنی

مادر من تو ۳۵ سال عمرم منو نبوسید 

هدیه تولدم سالهلس بهم نداده اما ازم گرفته 

الان خیلی ساله روز تولدم برای خودم میرم بهترین رستوران و‌کافه پارسال برای خودم ایفون  و سال قبلش سرویس طلا خریدم 

الان خیلی حالم بهتره و‌یاد کرفتم خودم برای خودم بجنگم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

حتما زن عموت خیلی خوش ذوقه ولی مامان تو یعنی چشش نمیزنه به اونا یکاری کنه؟

مامان من فوت شده وقتی ۱۱ سالم بود 

زن عموم خوش ذوق نیست دخترش خوش ذوقه 

بابامم به دخترش پول داد کادو 

منظورت درست نگرفتم

من تا حالا ایفون دستم هم نگرفتم🤣

این تا قبل اینکه آیفون بگیره آیفون منو میدید مثل ندیده ها بود هی گوشی من میگرفت دستش هی میگفت آیفون میخام تا این از سامسونگ به آیفون رسید من ۸ تا عوض کردم😅😂