2777
2789
عنوان

خواستگار سیگاری🚬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی ربطی نداره هاخدانیاره برا کسی ،چه جوون هایی که لب سیگارم نزده بودن ولی با رفیق ناباب و .. ...

خب خودت داری میگی لب به سیگار نزده بودن اعتیاد داشتن 

این بنده خدا سیگاری هم هست 

من از آدمی که برای آرامش پیدا کردن به سیگار وصله و حاضره به سلامتی خودش آسیب بزنه و بدتر از اون به سلامتی همسر و بچه ش آسیب بیشتری بزنه اعتماد نمیکنم 

تو رو نمیدونم اولویت های آدما متفاوته من اعتماد نمیکنم 

اولا مرد سیگاری بعید نیست که مشکل اسپرم هم داشته باشه این که مشخصه 

دوما بوی سیگاری که روی لباس و دهن مونده برای سلامتی بقیه بیشتر از خود فرد سیگاری آسیب زاست مخصوصا بچه ها تا یک سالگی در معرض بوی سیگار باشن سندروم مرگ ناگهانی رو توشون زیاد می‌کنه 

سوما نگرانی برای سلامتی ریه همسر خیلی استرس اضافه ایه که آدم می‌تونه بیخودی توی زندگی به خودش تحمیل کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان اکثر پسرا سیگار میکشن

و بقیه نمیدوننن و جلو خانواه ها نمیکشن

اگه قبول کردی 

بهش بگو خوشم نمیاد از دود

هیچ وقت نزار روش تو روت باز بشه که جلوت سیگار بکشه

اگه تو خونه بکشه دائم سیگار دستشه

اگه به قوله دزدکیت بکشه مصرفش کمتره

من سیگاری بودن رو عیب نمیدونم

ولی تحمل اون بو رو ندارم

فکر کن بغلش خوابیدی و اون بو میده

تصورشم غیر قابل تحمله

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من از این دید نگاه می کنم 

کسی که مراقب سلامتی خودش نیست میدونه ریه اش داغون میشه ولی بازم میکشه میتونه از زنش مراقبت کنه؟ اصلا بلده مراقب بچه هاش باشه؟ یارو به فکر خودش نیست به فکر زنش باشه؟ 

من مهمون بیاد خونم هرکاری بکنه برام مهم نیس ولی اگ سیگار بکشه دوس دارم کله شو بکوبم ب دیوار 

کلا حساسم حس میکنم کل وسایلم کثیف شده باید خونه تکونی کنم ولی بیرون بکشه برام مهم نیس تازه قبلنا خودم هرزگاهی تفریحی می‌کشیدم البته توفضای آزاد نه داخل خونه

ولی شما میل خودته اگ حساس نیستی ب بوش باهاش ازدواج کن