2777
2789

خانما من جدیدا اینکه میگن عمر آدمیزاد کوتاهِ رو قشنگ دارم حسش میکنم 

بخاطر همین سعی میکنم کمتر فکر کنن و خودمو اذیت کنم 

و شاد زندگی کنم 

یا مثلا اینکه میگن عمر کوتاه ازش لذت ببرید ، دارم درکش میکنم تازه

خیلیییی عمر آدمیزاد زود میگذره خیلییییییییی

انگار دیروز اول تابستون بود ، الان داریم می‌رسیم اخراش🥲

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

واقعاعمرادمی کوتاهه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما مدرسه ای ها خیلی کوتاه بود 

خب از مهر به بعد باید بشینیم عین یک خر بخونیم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بهتر بزاره تموم شه راحت شیم چیهاین زندگی البته من خودمو میگم شما شاید اوضاع به کامته

خدا نکنه

شکر خدا

فقط

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بهتر بزاره تموم شه راحت شیم چیهاین زندگی البته من خودمو میگم شما شاید اوضاع به کامته

اتفاقاا اگه تاپیکای قبلم خونده باشی متوجه میشی که اصلا حال خوبی نداشتم 

بارها خواستم خودکشی کنم ، خودمو خلاص کنم حتی شال انداختم دور گردنم که خودمو خلاص کنم ولی ولش کردم نه بخاطر اینکه اوصام خوبه نه ،بخاطر اینکه تحمل دردو اذیتشو نداشتم

الانم یه هفته ایه خودم تصمیم گرفتم شاد زندگی کنم با وجود تمام چالش ها و مشکلاتی که دارم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
واسه ما مدرسه ای ها خیلی کوتاه بود خب از مهر به بعد باید بشینیم عین یک خر بخونیم

وآسه منه دانشجو هم سخته

از این هقته امتحانام شروع میشه 

و من هیچی نمیتونم یخونم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اتفاقاا اگه تاپیکای قبلم خونده باشی متوجه میشی که اصلا حال خوبی نداشتم بارها خواستم خودکشی کنم ، خود ...

خوش باشی منم بارها قصد خودکشی داشتم دیدم به قول شما چقدر این عمر مزخرف داره زود میگذره گفتم بزار خودش تموم بشه چشم به هم بزارم تموم شده رفته😆