2777
2789

من ده روز هست پوکسیکام و اس سیتالوپرام مصرف میکنم دو روز هست که همش حس خواب الودگی و گیجی شدید دارم تمرکز ندارم ایام امتحاناتمم هست کافئین مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره میخوابم دیگه ب سختی بیدار میشم بعدشم باز خوابم میاد همه امتحانامو دارم خراب میکنم دکترمم هر چی زنگ میزنم جواب نمیده چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس میکنم من با شما صحبت کردم😂🩵

فک کنم گفتید شب نمیتونید بیدار بمونید سر دارو

عوارضشه ....

خواب الودگی میاره

برای چه مسئله ایی تجویز شده؟

ایا با پزشک هماهنگ بودی که شرایطت اینه باید درس بخونی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چرا احساس میکنم من با شما صحبت کردم😂🩵فک کنم گفتید شب نمیتونید بیدار بمونید سر داروعوارضشه ....خواب ...

بله صحبت کردیم عزیزم 

اخه الان خیلی بده همه امتحانام دارم خراب میکنم فقط خوابم میاد و گیجم مشروط میشم داغونم بخدا نمیدونم چیکار کنم چرا قهوه میخورم اثر نمیکنه؟؟؟ 

اره دکتر گفت خوبه تازه استرس هم نمیگیری برای امتحانا 

از کم شروع کردی خوردن؟ یا از همون اول ی قرص کامل میخوردی. چون من تا یه هفته اینا یا بیشتر مثلا از ۱/ ...

چهار روز اول نصف میخوردم دکتر گفت اخه الان ده پونزده روز گذشته بدتر شده خواب الودگیم 

بله صحبت کردیم عزیزم اخه الان خیلی بده همه امتحانام دارم خراب میکنم فقط خوابم میاد و گیجم مشروط میشم ...

گلم اصلا علت شروع این داروها چی بودش؟؟؟

با یه روانپزشک دیگ صحبت کنید

از اسنپ

مشورت بگیرید

اگر لازمه و صلاح دونست به روشی که گفتش قطعش کن فعلا 

تا اصلا پیش یه روانشناس بری ببینی واقعا احتیاجه مصرفش یا نه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

گلم اصلا علت شروع این داروها چی بودش؟؟؟با یه روانپزشک دیگ صحبت کنیداز اسنپمشورت بگیریداگر لازمه و صل ...

افسردگی 

الان با کی مشورت کنم روانشناس با روانپزشک ؟