2777
2789
عنوان

حسابی کار خونه دارم جارو نکردم ظرف نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 94 پست

من امروز مجبور شدم کارامو زود بکنم صبح مدیر ساختمون اومد دم خونه گفت امروز میان همه ی ساختمون رو سیم کشی کنن کارامو کردم منتظرم نوبت واحد مابشه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

چرا نمیخره خب؟ نداره پول یا داره و نمیخره؟خودت پول جمع کن همه جا قسطی میدن

نمیخره فکر میکنه یه چیز الکیه

پولداره 

خودم از کجا بیارم جمع کنم 

اگه یه چیزیم دستم بیاد واسه لباسه و خرجای زنونه خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین بهترین کارو میکنی 

نشو مثل من که ساعت هشت خورشته دلخواه شوهرمو پختم دخترمو صبحونه دادم بردم ویزیت دکتر واسه واکسن انفولانزا اومدم ادامه کارا 

خونر‌و مرتب کردم بقیه غذا و‌مخلفاتشو حاضر کردم دخترم ناهار دادم شوهرم اومد ناهارشو خورد اخرم سر یه چیز مسخره که تو تاپیک اخرمه با من بحث و دعوا کرد هنوزم از صبح وقت نکردم یه لقمه نذاشتم دهنم وفقط دارم از حرص و غصه میمیرم

اگه شوهرت قدر میدونه تبریک میگم شما یه پرنسسی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

والا شوهر منم نمی‌خرید راضی نبود گفتم گفتم خرید

من تو جهازم داشتم ۱۳ سال واسم کار کرد اخراش خراب میشد که ردش کردم رفت یکی دیگه خریدم.اصلا بدون ظرفشویی نمیتونم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

دستام نابود شده از بس ظرف شستم کاش پول داشتم ظرفشویی میخریدم 😔😔

حالا تا اون موقع یه دستکش بخر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من اون موقع که خریدم تعجب کردم گفتم اندازه یه دستبنده قیمتش.الان حتی خیلی پایین تر از یه دستبنده.اگر ...

من راستش منتظر یه پول قلمبه ام🤣خیلی خرج داریم میخوام بالکن رو از این کشو شیشه ای ها بزنم ماشین لباسشویی رو منتقل کنم به بالکن ماشین ظرفشویی بیاد جای لباسشویی خونمون کاغذ دیواری میخواد مبلمان هم باید عوض بشه😐😐😐خیلی بیشتر از یه انگشتر و دستبنده

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

افرین بهترین کارو میکنی نشو مثل من که ساعت هشت خورشته دلخواه شوهرمو پختم دخترمو صبحونه دادم بردم ویز ...

🤣🤣🤣 من ک شوهرم نیست خونه برای خودمو بچها غذا درست میکنم و مرتب میکنم شوهرم بنده خدا ک میاد غذا تموم شده یه چیز حاضری می‌زارم جلوش