سلام من ی پسری ام که 26 سالمه تازه از سربازی اومدم و شاغلم حقوقم ماهی 20 تومنه و برای شروع بد نیست. من مشکلم اینه که چرا پدر مادرم هیچ حمایتی نمیکنن؟ حتی حمایت زبانی و عاطفی. مالی ک پیش کش . خیلی هارو میبینم نصف من سواد و حقوق دارن ولی مادر جا نیست خواستگاری نرفته و حداقل طرف یه نامزدی داره. اینا هیچ الان میخوان خونه رو تعمیر کنن رفتن وام گرفتن که کلی هزینه خونه کنن . خونه درصورتی که هیچ مشکلی نداره الکی میخوان پنجره بزنن و رنگ کنن کم کم هزینش میشه 100 میلیون . الان من میخوام ماشین بخرم صد دارم ولی میتونن صد بهم بدن با وامی ک گرفتن منم ی ماشین بخرم و ییکم سروسامون بگیرم ولی نمیکنن و هی بهونه میارن. بخدا همین الانشیفت شبم و سرکارم و هیچ انگیزه ای ندارم. پس من چجوری قرار ازدواج کنم؟ همش تنهایی؟ پدرمادرم پولدار نیستن ولی وقتی میتونن برای در دیوار وام بگیرن چرا کمک من نمیکنن؟ خیلی دلسرد شدم و زورم میاد انقدر زورم میاد ک فکرم درگیره و سر درد گرفتم. حتی مادرم نمیاد بگه پسرم کیو دوست داری؟ کیو بریم صحبت کنیم؟ اخه مگه من چ گناهی کردم همه رو تنهایی برم جلو؟ تورو خدا نگید شوهر من هیچی نداشت کمک نکرد اون مال دلار هزار تومنی بود نه این اقتصاد خراب. من دیگه دارم دیونه میشم .چون هیچ حمایتی نمیشم و انقدر روحیه ام اومده پایین حتی دوست ندارم برم سمت کسی ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی از دخترا هستن با یه مهمونی جشن عروسی گرفتن بدون خرجای زیاد،یکیش آبجی خودم ، ک حتی دوست ندارها جشن بگیره که من گفتم فوقش لباس و آرایش عروس و خودمونی جشن میگیریم شاید فامیل نزدیک هم نباشند البته همه قطع ارتباطند ولی موقع عروسی برای فضولی و خوردن و حرف زدن پشتت میان
امیدوارم یه دختر عالی پیدا کنی
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من ۲۱ سالمهبخدا از لحاظ احتماعی و اقتصادی خانواده ام خیلی سطح بالابعد یه پسری خواستکارمهنظامیه فقط ...
ببین ابجی من مطمعنم تو بهترین ادم نصیبت میشه فقط حواست به گرگای روزگار باشه که دندون تیز نکنن . من انقدر خانوادم اعتماد به نفسم اوردن پایین اصن روم نمیشه برم سمت ی دختر .میگم پیش خودم وقتی حامی ندارم چرا برم با احساسش بازی کنم بعدشم هیچی . من اهل دوستی های الکی نیستم غیرت حالیم میشه...
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم