سلام من ی پسری ام که 26 سالمه تازه از سربازی اومدم و شاغلم حقوقم ماهی 20 تومنه و برای شروع بد نیست. من مشکلم اینه که چرا پدر مادرم هیچ حمایتی نمیکنن؟ حتی حمایت زبانی و عاطفی. مالی ک پیش کش . خیلی هارو میبینم نصف من سواد و حقوق دارن ولی مادر جا نیست خواستگاری نرفته و حداقل طرف یه نامزدی داره. اینا هیچ الان میخوان خونه رو تعمیر کنن رفتن وام گرفتن که کلی هزینه خونه کنن . خونه درصورتی که هیچ مشکلی نداره الکی میخوان پنجره بزنن و رنگ کنن کم کم هزینش میشه 100 میلیون . الان من میخوام ماشین بخرم صد دارم ولی میتونن صد بهم بدن با وامی ک گرفتن منم ی ماشین بخرم و ییکم سروسامون بگیرم ولی نمیکنن و هی بهونه میارن. بخدا همین الانشیفت شبم و سرکارم و هیچ انگیزه ای ندارم. پس من چجوری قرار ازدواج کنم؟ همش تنهایی؟ پدرمادرم پولدار نیستن ولی وقتی میتونن برای در دیوار وام بگیرن چرا کمک من نمیکنن؟ خیلی دلسرد شدم و زورم میاد انقدر زورم میاد ک فکرم درگیره و سر درد گرفتم. حتی مادرم نمیاد بگه پسرم کیو دوست داری؟ کیو بریم صحبت کنیم؟ اخه مگه من چ گناهی کردم همه رو تنهایی برم جلو؟ تورو خدا نگید شوهر من هیچی نداشت کمک نکرد اون مال دلار هزار تومنی بود نه این اقتصاد خراب. من دیگه دارم دیونه میشم .چون هیچ حمایتی نمیشم و انقدر روحیه ام اومده پایین حتی دوست ندارم برم سمت کسی ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب صبر کن پولاتو جمع کن حداقل ماشین بخری بری جایی خواستگاری. 26 سال آنچنان هم سن زیادی برای ازدواج ن ...
من تنهایی بخدا سختمه خونه بگیر ماشین بخر.. بده ی پسر دنبال تشکیل زندگیه؟ میرفتم سراغ کثافط کاری و علافی و بیکاری حتما تشویقمم میکردن . همه چی عوض شده تو این دوره زمونه
شما که الان خرج انچنانی نداری چرا با حقوقت طلا چیزی نمیخری سرمایه گذاری کنی تا یکی دوسال دیگ با این وضع قیمت طلا ک میبینی داره بالا میره میتونی ماشین بخری یک خونه هم اجاره کنی
و اگر کسی مدنظرته راست و پوست کنده بگو میخوام برم خواستگاری یا اگر مدنظر نداری بگو برام بفکر باشین اگر دیدی بیخیالن بگو پس به اقوام میگم شاید بفکر افتادن ولی نگو اگه دوست ندارن
خونتون هم خوشگل باشه که بد نیست جلو عروس و خانوادش آبروداری میکنن مامان بابات