2777
2789
عنوان

کسی که یه پزشک عمومی معمولی

118 بازدید | 12 پست

همه تلاششو کرده قبول شه ولی تو دانشگاه درحد پاس شدن بوده نه زبان بلده نه مقاله ای داره

یا کسی که تو رشته های دیگه مثل توانبخشی دکتراشو گرفته کنارش زبان خونده با بالاترین معدل فارغ التحصیل شده 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه دکتر زبان بلد نباشه؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دومی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مگه میشه دکتر زبان بلد نباشه؟

اره کلی دکتردیدم فقط درحد پاس بودن زبان وبلد بوده 

منظورم از زبان اینه که شش هفت سال بکش زبان بخونی درحدی که کامل صحبت کنی 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

مقایسه نمیشه کرد ، دو تا بخش جدان واقعا ...

هدف آدما متفاوته ..‌‌.

مورد اولی عموما یا هدفی نداره از رشته اش یا هدفش رو در چیز دیگه ای پیدا کرده 

مورد دومی تو رشته اش با هدف بوده ،همین ...

You're all the things I've got to remember

صد در صد دومی

چرا دومی میشه بگی من همسرم میگه اولی میگه مهم نیس فقط پزشک باشه انگار دومی اب گندم داده

منم به نظرم دومی. به نظر آدم تلاشگر و هدفمندیه. اولی ممکنه دچار مشکلاتی بوده باشه مثلا افسردگی، مشکلات خانوادگی، بیماری خودش... این آدم یک روز موفق شده پزشکی قبول بشه بنابراین برای بی انگیزه شدنش باید دلیلی باشه

در هر صورت نمیشه قضاوت کرد کدوم انسان بهتریه

ترنج
منم به نظرم دومی. به نظر آدم تلاشگر و هدفمندیه. اولی ممکنه دچار مشکلاتی بوده باشه مثلا افسردگی، مشکل ...

نگفتم بهتر گفتم موفق تر