2777
2789
عنوان

جوانی در استانه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اونا الان اکثرشون هم hpv دارن و هزارجور بیماری دیگه. دنبال شغل دوم باش. چی خوندی؟ رشته ات چیه؟

من حسابدارم شیفت شبم حقوقم 20 . تایم کاریم 12 و 36 ساعت استراحت دو ساعت دیگه میرم خونه غروب هم میرم اموزشگاه زبان درس میدم اونجا هم ماهی 7 بهم میده هفته ای 3 روز .تازه شبا هم ماشین بخرم میخوام برم اسنپ . من مرد کارم بخدا از بچه گی کارگری کردم و افتخار میکنم به کار

من حسابدارم شیفت شبم حقوقم 20 . تایم کاریم 12 و 36 ساعت استراحت دو ساعت دیگه میرم خونه غروب هم میرم ...

نمیتونی جاهای دیگه بری سرکار؟ 

مثلا برای بانک امتحان بدی. 

کارخونه ای جایی. 

چون اونا حقوق هاشون خیلی بهتره 

بانک الان دریافتی 45 تومنه. 

صنایع هم زیر 40 من ندیدم. 

حقوقت هم از الان که میگیری برو باهاش طلا بخر که ارزش پولت حفظ بشه. 

به هر صورت پسر خوب من بهت حق میدم، زندگی الان خیلی سخت شده. 

نمیتونی جاهای دیگه بری سرکار؟ مثلا برای بانک امتحان بدی. کارخونه ای جایی. چون اونا حقوق هاشون خیلی ب ...

بانک حقیقتش پارتی خفن میخاد ولی ازموناش شرکت کردم قبول نشدم و انقدر هنوز تجربه ندارم که برم کارخونه .تو فکر اینم ی مغازه هم بزنم چون محصولات شهرستانمون زیاده بیارم اینجا بفروشم . ببین من جنم زندگی دارم بقران . خداخودش کمکم کنه .من هیچکس ندارم دیگه شاید خواستگاری اینا هم تنها باشم

شاید مادربزرگم بیارم برای خواستگاری اینا

یه مقدار سرمایه جمع کن 

یه دختر مناسب و معقول پیدا کن 

دس مادر بزرگ و بگیر برو خاستگاری

راضی کن به جا عروسی برید ماه عسل 

واقعاااا عروسی هیچی جز باج دادن به یک مشت مف خور نیست 

سال ب سال یک حال از آدم نمی پرسن بعد تو باید میلیاردی هزینه کنی بیان بخورم برم غیبتتونو بکنن(البته اگر خودت دوس داری بحثش جداست)

به نظرم ب جای ماشین طلا بخر خورد خورد . یه جا بفروش برو خونه حتی. شده ۴۰ متری بخر 

خیلی میندازتت جلو 

زندگی ای که بر پایه ی مال و اموال بنا بشه با کوچک ترین ورشکستی، خراب می‌شه.

زندگی من بر اساس مال و اموال بنا نشد. من با یه کارمند ازدواج کردم که حقوقش پارسال 11 میلیون بود. حتی پدر خودم هم حمایتش کرد 

ولی واقعا بعدا وسط زندگی دیدم نمیتونم. خداروشکر شوهرم آدم بسیار با عرضه ای هست، رفت دنبال هزار جور کار الان زندگیمون افتاده روی روال. 

منک دخترم همسنتت ازدواح کنسل کردم

اشتباه میکنی . بخدا اشتباهه . دلیلش میگم چون تو تا 35 سالگی خواهان داری خوشگلی داری بعدش تقاضا کم میشه! شاید الان بهم فحش بدی ولی دورورم پر دختر 40 ساله که هرشب گریه میکنن از تنهایی و نداشتن حامی . الان شاید خوب باشه حال کنی با زندگی ولی فکر تنهایی 40 سالگی باش. حرفام عین حقیقته