2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 92 پست
مثل مادر من ببرش دکتر روانشناس بهش تمرین میده وگرنه روز به روز بدتر میشه اینجورآدمها ترس از دست دادن ...

حس میکنم همینه مادرش مرد تا صبح رو سنگ قبرش بود تو قبرستون

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما ارزوی ماست خواهر

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
خسته شدم همه جا گوشی باهامه حتی حموم اگ کاسک مو اسمراب بدن بزنم ژیاد حموم بمونم گوشی جواب ندم میبینم ...

خب وقتی ی کاری میخوای انجام بدی میدونی طول میکشه بهش پیام بده مثلا رفتم حموم جواب ندادم نگران نشی و... 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

داماد ما شغلش ازاده محل کارش تا خونه با ماشین 5 دقیقه،، بازم تا بره خونه چند بار تماس میگیره 13 ساله ...

این کارمنده ولی خو بازم کلافم هی امار میگیرع😂

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خب وقتی ی کاری میخوای انجام بدی میدونی طول میکشه بهش پیام بده مثلا رفتم حموم جواب ندادم نگران نشی و. ...

باز زنگ میزنه اومدی ؟از حموم 

اب قط نشد؟ 

کولر خاموش کن خشک نکنه 

بچه رم بردی

باز زنگ میزنه اومدی ؟از حموم اب قط نشد؟ کولر خاموش کن خشک نکنه بچه رم بردی

خب دوستون داره،،، قدرشون بدون،،، خداحفظتون کنه برا هم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

وقتی میگن خوشی زیاد زده زیر دلش! شما باید از خدات باشه همچین مرد با مسئولیتی گیرت افتاده اگه همین کا ...

همینو بگو

منو همسرم قضیمون همینه

تا من زنگ نزنم و خبری نگیرم اون کلا بیخیاله

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ن اخه از رو دویت داشتن اینکارو میکنهفکرشو کن اگ پیگیرت نبود و بی اهمیت بود نسبت بهت اذبت نمیشدی؟

نبقران ی کافه یا باشگاهی چیزی با دوستم میرم از دماغم درمیاره هی پیام زنگ تو حسینیه انقدر زنگ زد امام حسینو ول کردم برا خودم زار میزدم

خب دوستون داره،،، قدرشون بدون،،، خداحفظتون کنه برا هم

کسی متوجه منظورم نمیشه متاسفانه

مشکل شما ارزوی ماست خواهر

هر چیزی زیادش ازار دهندست