2777
2789
عنوان

کیا لبوبو خریدن و دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 59 پست

اون عروسک زشت بدون جنسیت چی هست ترند شده دیوانه هستم مگه بخرم چون مد شده دِگور که مد شده 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه واقعا چرا همچین عروسکی باید ترند بشه ؟ خیلی مسخرس خدا نکنه یکی ی چیزی بخره بقیه هم از دنبالش..

واقعا حتی بهترین چیزا هم تو اینستا دیگه ترند بشه من دیگه انجام نمیدم . یک چیز چرتیه این ترند ترند شدن 

کی برا خودم زندگی کنم آخه چیزا مسخره ای هم ترند میشه

برادرزاده ام هديه خريده برام

عو چه برادر زاده ی خوبی 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

من چهار تا دارم دیگه بلاگریه دیگه

پیجتو نمیدی 

چه محتوایی تولید میکنی

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

لبوبو 

ماچا 

فعلا بلاگرا دارن با اینا چ... میان 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نه بابا همین مونده پس فردا بگن اعع اون دختره تو نی نی سایت عکس از خودم میذارم به عنوان مدل و بیوتی ب ...

خب پ چرا گفتی بلاگری 😂🤦🏻‍♀️چصی؟