2777
2789

مادرم عمل زانو داره دست تنهام   با کلی مهمون و مراقب و مریض داری😭   از خود مامانم بیشتر استرس دارم چون خودم حالم خوب نیس  نمی کشم اینکارو هندل کنم 😭

توروخدا بگید چی بخونم کاره اسون پیش بره

خدا سلامتی بده به مادرتون 🤲

اینکارهارو انجام بدین 

۱_ صلوات بر پیامبر و اهل بیت (ع)

هر وقت استرس داری یا فشار روحی زیاده، چند بار بگو:

اللهم صلّ على محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

این کار قلب رو سبک می‌کنه و انرژی مثبت می‌فرسته.

2. دعای توسل (کوتاه و ساده)

می‌تونی نیت کنی برای راحتی مادرت، آسایش خودت و پیش رفتن کارهات، و همین چند جمله کوتاه رو بخونی:

> «یا اباعبدالله، به حق خودت و جدت، کارم را آسان کن و قلبم را آرام ساز.»

3. ذکر «یا الله» یا «یا رحمن»

چند بار آرام و شمرده بگو:

> «یا الله… یا رحمن…»

حتی چند نفس عمیق همراهش، استرس رو کم می‌کنه و بدن رو آماده می‌کنه که کارها رو بهتر هندل کنه.

4. نیت عملی همراه دعا

وقتی مشغول رسیدگی هستی، در دلت بگو:

یا رب، به تو توکل می‌کنم، کارم را آسان کن.

این باعث می‌شه ذهن کمتر خسته بشه و تمرکز روی کارهات حفظ بشه.

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی ؟

نگران نباش انشاءالله عملش به خوبی پیش می‌ره و حال مامانت رود خوب میشه

اگه نگرانه مهمونایی از خودشون هم کمک بگیر خاله زندایی ، زن عمو ، عمه غریبه که نیستن یه کم باهاشون صمیمی باش

غریبه هم معمولا برای ناهار و شام نمیاد یه پذیرایی جزیی در حد چای و میوه

فقط سعی کن خونه همیشه مرتب باشه

من به دعای معراج اعتقاد دارم بخون

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
مامانم دوماهه عمل کردهرسیدگی به مهمان،خونه خودم خونه مامان،کلاس های پسرم،سرکارم ووودیوانه شدم رفت😂� ...

حالا باید اینو حتما میگفتی که ته دلم خالی شه؟ 

مجردی ؟نگران نباش انشاءالله عملش به خوبی پیش می‌ره و حال مامانت رود خوب میشهاگه نگرانه مهمونایی از خ ...

اینکه میگی اعتقاد داری به دعای معراج یعنی حاجت گرفتی ازش؟

[QUOTE=393313898]حالا باید اینو حتما میگفتی که ته دلم خالی شه؟ [/QUOT

عزیزم😂😂

وضعیت من خیلی سخت تره از توئه.اما بعد ی هفته قشنگ قلق کار رومیگیری.سخت نیس.اوایل قاطی پاتیه

مجردی؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اینکه میگی اعتقاد داری به دعای معراج یعنی حاجت گرفتی ازش؟

ازش حاجت نخواستم ولی وقتی مشکلی دارم میخونم هم آرومم می‌کنه هم مشکلمو راحتتر میکنه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
اره ولی دوتازانوشما اخه مهمون زیاد میاد خودمم دست تنها

تعویض مفصل اصلانگران نباش که دوران نقاهتش ده روزس

روز دوم سوم خودش میره دسشویی و ب کارهاش میرسه

مامان پارگی مینیسک وانحراف داشت.فعلا ۵۰روزه تو استراحته

تعویض مفصل اصلانگران نباش که دوران نقاهتش ده روزسروز دوم سوم خودش میره دسشویی و ب کارهاش میرسهمامان ...

اخه خواهر دوتا زانوشه

کسی که دوتا پاشو عمل کنه  یعنی یکی دوماه  روشاخشه که افتاده بشه

اخه خواهر دوتا زانوشهکسی که دوتا پاشو عمل کنه یعنی یکی دوماه روشاخشه که افتاده بشه

نه،پدربزرگم ماه پیش تعویض مفصل دو زانو انجام داد

دو روزبیمارستان بود.بعد با کمک واکر تو خونه راه میرفت.بعد ده روز هم واکر رو کنار گذاشت و با عصا در حد۳۰متر،دکتر اجازه پیاده روی داد